Komentáře
článku: Ochutnávka piva v Blučině
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Je pravda ,že až na malé výjimky, všechny pivovary mají HGB.Můžou si za pivaři-stěžovači....a hostinský má pokoj.Pivo sud od sudu pořád stejně pění atd..Tu vodu bych jěště se zavřenýma očima spolknul,ale uvažoval jste někdo jak při ředění se nahrazují hořčiny.Předem si můžou navařit pouze na ředění jedné stupňovitosti.(třeba 17st naředím na 12-předem s tím počítám a na 10 musím přihořčit)No a ta milá chemikálie je moc výborná....a jak to vím?Mám na ní alergii.Puchne mi jazyk a pálí celá huba,frkám atd.Než jsem zjistil, že je to pomhle svinstvu,tak jsem myslel,že jsem alergický na pivo(strašný pomyšlení),ale protože v tom nejsem sam,brzy jsem se dopracoval ke zdroji mého problému.Dle mého subjektivního zjištění vede za všech "piv" Gambáč.Tomu se musím vyhnout obloukem.
Vyhledávání