Komentáře
článku: Ochutnávka piva v Blučině
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Snad Odpovím opravdu na otázky které se vyskitly.Dlouho se nevařilo,instaloval se větší kotel,proto byl nedostatek piva.Poutač před restaurací taky něco stojí,takový který má trochu vypadat,ale už je tam a bude vidět i v noci,je totiž světelný.Chemii do piva nedávám,ta mírně "chemická" chuť byla opravdu způsobena druhem kvasnic.Protože jsem normální běloch stojím každý čtvrtek v 10.30hod u pivovaru Starobrno a čekám na výdej kvasnic a pokaždé není kvalita stejná.Další,je uvařena zkušební várka Vladimír 22%,18% Oldřich je uvařena také a od prosince bude na čepu v Brně na rohu M.Horákové a Jarošky i u Xavera v Blučině,ale nevím jestli budu stíhat,protože vaření piva mně neživí,musím vykonávat ještě jinou práci.Aby mělo uživit muselo by se vařit větší množství,to znamená víc nádob,víc peněz,nebo již zmíněná chemie.Na to nemám povahu,na tu chemii.I když na druhou stranu velice rád zajdu na Plzeň 12% do Brna na Bláhovku,je točena přímo z tanků pod hospodou a je dobrá.A hoďte klidně kamenem.A na konec chci ještě jednou připomenout že se pivem neživím,malým pivovarům nesahám vůbec nikam,a jsem rád že mám sice ne ke všem pivům sklo ale mám,mám etikety,tácky a už i světelnou reklamu na restauraci.Na to že je to koníček to podle mne není málo.Kdybych se tím živil,bude to práce a ne zábáva a kvalita piva by tím jistě utrpěla.Zase někdy mrknu a odpovím,když bude na co.
Vyhledávání