úvod
homepage

Komentáře

článku: Ochutnávka piva v Blučině

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Míchání a řezání piva pivem ne vodou!, (Zbyněk Holan, 03.11.2006 10:46) celé vlákno | reagovat
Míchání je fajn. Kolikrát narazíte na super chuť. Hodně pivovarů míchá svá piva zvláště při vaření polotmavého. Světlá 14ka s černou 12kou, kolik bych jich napočítal... Jinak já zkouším míchat ledacos, a nejsem sám viz reakce Jiřího Jobánka (mesiv ryzpekt k jeho znalostem,...pozoruji to už dlouhodobě). Kupříkladu má poslední zkouška byla Primátor Náchod Double 24ka tmavá lomeno Primátor Náchod Weizen = weizen-porter výjimečné chuti! (lito půl na půl černé do světlého, lahvové, sklenice na weizen). Doporučuji!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání