Samozřejmě se vaří ČERNÁ HORA- BLACK HILL polotmavé1 3,5% (Alc. 5,5%Vol., s přísadou
medu a arómat, řezané z 20%- 12% tmavé, 80%- 14% světlé, od 28.9.2002). Osobně mi toto pivo nechutná. Jinak pro nezasvěcence a lidi jejichž pivní obzor nepřesáhl hranice ČR. Míchání piva není ve světě nic zvláštního. Skvělý příklad najdeme v Belgii, kde se "řeže" např. lambic s tmavozlatým ale (oud burin), výsledkem je fantastické pivo (např. Timmermans- Burgogne des Flandres. Na německém trhu se tuším od loňského roku registuruje nový typ WEIPI, což je ve sklepích blended pilsener a weissbier. Mimochodem je to chuťově více než přijatelné.
A ještě dodatek: v ČR se běžně používal systém kdy se např. 11% pivo dělao způsobem, kdy se v ležáckých tancích řízla 10% s 12%.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
medu a arómat, řezané z 20%- 12% tmavé, 80%- 14% světlé, od 28.9.2002). Osobně mi toto pivo nechutná. Jinak pro nezasvěcence a lidi jejichž pivní obzor nepřesáhl hranice ČR. Míchání piva není ve světě nic zvláštního. Skvělý příklad najdeme v Belgii, kde se "řeže" např. lambic s tmavozlatým ale (oud burin), výsledkem je fantastické pivo (např. Timmermans- Burgogne des Flandres. Na německém trhu se tuším od loňského roku registuruje nový typ WEIPI, což je ve sklepích blended pilsener a weissbier. Mimochodem je to chuťově více než přijatelné.
A ještě dodatek: v ČR se běžně používal systém kdy se např. 11% pivo dělao způsobem, kdy se v ležáckých tancích řízla 10% s 12%.