úvod
homepage

Komentáře

článku: Petice proti návrhům Evropské komise

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Zdravý rozum ( alespoň zatím ) zvítězil, (Tomáš Erlich, 25.10.2006 09:26) celé vlákno | reagovat
Tak už je rozhodnuto! Avizovaná hrozba se ( zatím ) nekoná!!!!! Zvítězil zdravý rozum!!!! Doufejme že napořád.
Věřím že i my všichni co jsme podpořili výše zmíněnou výzvu jsme svým mikrodílem a hlasem pomohli k dobré věci a tomuto normálnímu rozhodnutí. Více si můžete přečíst v dnešních novinách či např. na webu idnes na:

http://zpravy.idnes.cz/eu-odlozila-tvrdsi-boj-s-alkoholem-d5l-/zahranicni.asp?c=A061024_212819_zahranicni_zra

S přáním dobrého piva, Tomáš Erlich, předseda SPP.
Jsou to amatéři, (Zbyněk Holan, 19.10.2006 10:39) celé vlákno | reagovat
Po seznámení s touto problematikou s klidným srdcem prohlašuji, že pánové s DG SANCO jsou amatéři. Pletou si dojmy s pojmy a jejich záměry jsou nevhodné! Prohlašuji, že nadměrná konzumace alkoholických nápojů je špatná, áno špatná. Zato umírněná konzumace je brána jako doplněk stravy! Alkohol v malém mnoštví dva půlitry piva denně je zdraví prospěšný (o tom snad už dnes nikdo nepochybuje!!). Samozřejmě i dalších alkoholických nápojů. Jedna až dvě štamprličky destilátu a dvě až tři decinky vína - upozorňuji nikoli v kombinaci!!! To je celkové množství, tzn. když kombinuji, tak se množství u jednotlivých kategorií snižuje! V DG SANCO si pletou boj proti kouření - (cigarety opravdu nejsou dopňkem stravy a nemají žádný pozitivní účinek, jen negativní, ale zkuste to vysvětlit kuřákovi!) - s bojem proti pití alkoholu. To jsou dva různé problémy!!! A v žádném případě nelze postupovat stejně. To je velký omyl a amatérismus první kategorie!!!
zmena titulku, (honza, 17.10.2006 09:00) celé vlákno | reagovat
Na prani nejuzsiho vedeni SPP byl zmenen titulek textu na stavajici podobu.
název článku, (Tomáš Erlich, 17.10.2006 07:12) celé vlákno | reagovat
Omlouvám se, jenom technická poznámka. Název článku "Petice proti návrhům Evropské unie" je poněkud zavádějící, byl takto pojmenován redaktory Světu piva. Přesnější by byl určitě název "Petice proti návrhu Evropské komise ( pro ochranu zdraví a potřebitele )" či jen např. "Výzva" apod. Děkuji za pochopení.
Vyhledávání