zneužití CKT v menších pivovarech?,
(Martin Borský, 20.09.2006 23:07)
celé vlákno | reagovat
To není asi to čeho se máme bát. Představte si, že pokud pivovar CKT použije jako jednofáz (spilku i sklep v jednom), musí také objem CKT najednou sfiltrovat a stočit. To ovšem v objemech až 10 krát větších, než při využití tanků ve sklepě pro dokvašování.
Zmiňovaný strach ze zneužívání CKT v menších pivovarech není na místě. Spíš mám strach, aby menší pivovary vůbec přežili tlak velkých bezohledných pivovarů (bezohledných nejen ke konkurenci, ale i k chuti piva!).
Proto, přátelé, dávejme si pozor, co pijeme!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zmiňovaný strach ze zneužívání CKT v menších pivovarech není na místě. Spíš mám strach, aby menší pivovary vůbec přežili tlak velkých bezohledných pivovarů (bezohledných nejen ke konkurenci, ale i k chuti piva!).
Proto, přátelé, dávejme si pozor, co pijeme!