úvod
homepage

Komentáře

článku: Gambrinus - pivo, které tě dostane

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

omluva, (Tomáš Semrád, 25.05.2007 21:31) celé vlákno | reagovat
Chody, omlouvám se a sypu si popílek na hlavu...Tvůj pivní server je taktéž vynikající a v přehršli všelijakých pivních článků se občas něco ztratí, briskně napravím!
jak dopadla srovnávací degustace?, (Chody, 25.05.2007 18:50) celé vlákno | reagovat
Může se zdát, že nedržím svoje slovo, ale opak je pravdou. Ochutnávka G desítky proběhla hned týden poté.
Jak sis mohl všimnout, tento článek byl převzat z Pivního.infa, kde byl tento závazek prvotně vyřčen a tudíž byl zde i zodpovězen. Takže "hledej šmudlo"!
Nápověda: narozdíl od originálu byl zde použit téměř bulvární titulek
a už je to tady zase..., (Tomáš Semrád, 25.05.2007 16:50) celé vlákno | reagovat
..."Praha je báječná a naprosto úžasná, škoda, že tam také nebydlíš a musíš žít tam, kde žiješ.
Jasně, oproti Práglu v díře, co štatl se jmenuje. Jenže, k nám hošánku narozdíl od té vaší matky, jezdijó na čučku, jak to tady dobře vedem, prezidenti, a až ze 12 států v Evropě...,to je cifra, có? Takže kam jezdí evropská smetánka, kam, kam, kam? Rozumíš sem, sem, sem....do Brna!
Už mi to začínalo chybět!!!, (Zbyněk Holan, 25.05.2007 15:44) celé vlákno | reagovat
Tome zdravím a pozdravuji do vzdálené východní provincie!

Nebýt jedné zpropadené akce, určitě bych tam za Tebou na východ dorazil na Radniční dny. Bohužel nemohu. Rozhodně bych Tě rád osobně pozdravil a předal Ti slibované tričko s nápisem "Praha - pupek ČR".

Praha je báječná a naprosto úžasná, škoda, že tam také nebydlíš a musíš žít tam, kde žiješ. Ale i v Praze jsou místa ještě úžasnější než Praha samotná! Ano mám na mysli městskou část Prahu 11 - Jižní Město - kultovní čtvrť, kde pevně věřím bude založen minipivovar jehož sláva hvězd se bude dotýkat! A i "asijští" přátelé ze vzdálených východních končin přislintajó jako Cyruš s Metudem!

Praze - matce měst - zdar, zdar, zdar!

P.S. pro intoše: Praga Mater Urbium!
z veselého valašského soudku..., (Tomáš Semrád, 25.05.2007 14:33) celé vlákno | reagovat
Ano, ano, tak to má být, i ředitel musí "do terénu" a pěkně za pípu. Přeci nám, "obyčejným" lidem, musí ukázat, že i on umí to pivečko pěkně natočit...Když už ne ředitel, tak kdo teda? Navíc od ředitelského pak chutná dvojnásobně! Jak vidno, Roman to bere zodpovědně, a tak to má bejt! Ne jen chodit v saku a s motejlem pod krkem...:-)
A to stejné se týká i šéfredaktora takovýho bezva periodika, jakým je Světpiva.cz, ten to taky musí zvládat za výčepem jedna báseň, vždyť za co by pobíral ten "nekřesťanskej" plat, musí si ho zasloužit, odmakat, a když se taková velkolepá akce koná v místě jeho bydliště, je to přímo jeho občanská povinnost, a doufám, že se nakonec té velké odměny zřekl..:-). Aby to někdo nevnímal jako úplatek a skrytou reklamu...
Budu si muset na oba výše zmíněné pány dát nyní velký pozor, aby mně za ten dnešní "veřejný námaz" taky něco nepodstrčili, třeba místo Bona 12, můj "oblíbený" ležák od Heinekenu...
Jó a škoda, že tam s Váma nebyl hoši ještě Zbyněk Holan, jak ho znám (neznám) určitě by se nacpal před objektiv jako první a v ruce by držel velkej transparent s všeříkajícím nápisem "Praha, moderní velkoměsto světa, přijďte pobejt"...:-)
A co ty Chody, jak dopadla tebou veřejně slíbená degustace vynikajícího "valašského Gambáče"? Už je to nějaká doba a ty stále nic a nic...
No, a teď už trochu vážně. Mám jen malou připomínku, drobný detail. Tmavý ležák Eggenberg není dvanáctka, nýbrž jedenáctka, ale to je abych se "předvedl"...
Jinak dobrý pánové, se Všemi jmenovanými, dobrý, na do smrti!!! Jó?
G, (Martin Borský, 17.09.2006 22:30) celé vlákno | reagovat
Ať si Chody naběhl, jak chtěl (a myslím, že podstatnou část jeho hodnocení G10 byla snaha pochválit pro něj zatím neznámý BON), přispěju taky s něčím.
Před 14 dny jsem na firemním školení měl na výběr dát si po obědě 10 nebo 12 G. Nic příjemného. Nicméně jsem si dal dvanáctku... Přes to, že to bylo mé první pivo ten den a na můj oběd se pivo více než hodilo, jsem byl zhnusen. První dojem byl jako když žvejkám nahnilý papír a postupně tato "chuť" přecházela do odporné ryze alkoholové chuti. Připadlo mi to, jako kdyby do nealko piva někdo nalil panáka vodky... Fuj. A to jsem géčko zkoušel v době, kdy jej opravdu hodně točili (tedy žádný podnik typu 1/50 l za týden)
Tak takhle jsem zcela nezávisle a neplánovaně otestoval gambáč...
re: krutý žert, (Jiří Kaňa, 11.09.2006 12:59) celé vlákno | reagovat
Nešlo ani tak o žert, jako spíš o experiment (já vím, pokusy na lidech by se dělat neměly...).
Ale rozhodně jsme mu tím nechtěli ublížit. Kdybychom VĚDĚLI, že to dopadne přesně takhle, tak by samozřejmě nemělo smysl něco takového na Chodyho zkoušet, v tom případě by to byl opravdu jen krutý žert. Jenže ono to s nemalou pravděpodobností mohlo dopadnout zcela opačně (jak jsme si ostatně přáli).
Krutý žert, (Zbyněk Holan, 11.09.2006 12:30) celé vlákno | reagovat
Je mi opravdu líto autora, jelikož vím, že velmi brojí proti Géčku, tudíž tento krutý žert ho musel zle ranit - kdyby to byl aspoň jiný velkovýrobce, ale Géčko, to ste fakt neměli...! Ve vysvětlení příčin naprosto vylučuji 1), ostatní budiž.

P.S. pěkný web Chody, zvláště pivní mapa.
ty voe! (smajlík kulící oči...), (Martin Štros, 08.09.2006 14:31) celé vlákno | reagovat
Koukám, že už jsem se dostal i do článku na tomhle serveru... no to mě podrž... :-)))))
Vidíš Chody, moc piješ, moc moc a už z toho ani nepoznáš pravou chuť Gambáče... ;-)
No já teda tedka začátkem týdne byl na Strakonicku, Géčko ochutnal a bylo fakt hnusný, dotáhnul jsem kamarády na Dudáka a uznali, že je lepší, ač to byli Géčkaři.
Jako vysvětlení mě napadá, že asi spíš opravdu záleží na Miloši čističovi, než na pivovaru. Ojoj, smutná pravda. No aspoň mi dneska zvedla náladu ta stoupající popularita ... ;-)
Stane se, (Njorloj, 08.09.2006 09:17) celé vlákno | reagovat
jj, tohle se proste obcas stane kazdymu, na vine je vetsinou zizen a v tomhle pripade asi natesenost, tak to prvni chutna i kdyz je to mejdlovka:-), ale kdybyste to klutal dele, tak Vas to trkne - obcas neuskodi udelat si malou ochutnavaci akci a pozvat si na ni spoustu lahvacu vcetne velkovarenskych, kdyz clovek vi co pije a ma z ceho porovnavat je rozdil opravdu propastny :D :D :D
Země živitelka a žatecká dočesná, (Roman Holoubek, 08.09.2006 09:07) celé vlákno | reagovat
Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří mi pomohli se zdárným průběhem našeho působení na Zemi Živitelce, kde i přes nepřízeň počasí jsme zaznamenali velký zájem. Potěšilo mne, že v regionu se sladším pivem nám naše nahořklá piva většina návštěvníků chválila. Také se omlouvám touto cestou Chodymu za malý žertík a sypu si za to popel na hlavu.

Žatecká dočesná - mrzí mne, že jsme nemohli dojet. Jsme malý pivovárek a máme jen 1 kamion, který byl zrovna v poruše. Když jsem zjišťoval náhradní dopravu, vystoupaly by nám náklady nad únosnou míru. Snad nám to vyjde napřesrok. O to víc mne to mrzí, že jsme na soutěži na Dočesné získali další ocenění a to první místo ve tmavých speciálech.
vtipálci, (Standa Jakoubek, 08.09.2006 07:51) celé vlákno | reagovat
koukám, pánové jsou vtipálci :-); jinak, natěšen na BONa jsem vyrazil letos do Žatce na Dočesnou, kde měl mít svůj stánek, nicméně kvůli poruše kamionu se tak nestalo; mrzí mě to, snad někdy jindy někde jinde
Vyhledávání