úvod
homepage

Komentáře

článku: Neomezujte práva spotřebitelů, vzkazují pivovarníci do Bruselu

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

jedenáctky, (Tomáš Semrád, 16.06.2007 21:58) celé vlákno | reagovat
Vynikající jedenáctka je rovněž Patriot z Uherského Brodu, a pak taky samozřejmě Džbán z Vyškova a Dalešice, především ty kvasnicové. No a abych nezapoměl i na Hostana Hradní, teda hlavně ten co se ještě ve Znojmě vaří, sudový. Jinak Ryzák je opravdová klasa! A co já pamatuji i Ryzí pivo z hor patří k mým oblíbeným, i když ho už dlouho neměl.
Nejlepší moravská jedenáctka, (Zbyněk Holan, 11.06.2007 12:49) celé vlákno | reagovat
Musím říci, že pro mě nejlepší moravská 11° se jmenuje Ryzák a pochází z Vojkovic. Promiň, ale Páter to pro mě fakt není... Pokud nepočítám mini, tak je to Moravan 11° z Litovle. No a Jihoměšťan 11° (exportně Pražskej pupek 11°) je strčí všechny do kapsy.

Medium ze Starobrna mě také chutnalo, ale to už je minulost - Starobrno se změnilo s příchodem Heinekenu - to mi nikdo nevymluví !!!
není Medium jako Medium, (Tomáš Semrád, 10.06.2007 00:38) celé vlákno | reagovat
..."Ano svetpiva.cz je velmi kvalitní jedenáctka...!" Medium, však pouze a výhradně moravské, ze Starobrna... Co ty na to Zbyňo? Znám totiž ještě jedno Medium, z Čech... Vlastně nejlepší moravská jedenáctka pochází kousek na sever od Brna a nese název Páter!:-)
To Colega, (Zbyněk Holan, 11.09.2006 15:32) celé vlákno | reagovat
Ano svetpiva.cz je velmi kvalitní jedenáctka...!
a se značným spožděním, (Colega, 08.09.2006 08:44) celé vlákno | reagovat
se stejná zpráva objevila v televizi, co jsem měl včera zaplou jen abych neusnul při rmutování (při zcezování sem si ale už raděj lehnul) - zdá se mi tedy, že svět piva.cz je dosti kvalitním médiem
Článek výborný, leč znepokojující., (Myrek, 05.09.2006 06:30) celé vlákno | reagovat
Další příklad toho, jak se nevítaná a nemilovaná EU snaží ovlivňovat a otravovat životy lidí na "Starém kontinentu". Kdejaký neukojený eurohejhula vymýšlí všeliké zákazy a omezení. Proč asi takový článek nevychází v největších denících, aby se lidi mohli přesvědčit, jaká pakáž nám chce v EU vládnout.
apríl, (udzenac, 04.09.2006 10:31) celé vlákno | reagovat
Pozerám do kalendára a nieje prvý apríl. Vtedy som to skoro zožral s tými Moravskými Budejovicami.
Sever proti Jihu, (Jiří Kaňa, 04.09.2006 10:18) celé vlákno | reagovat
Připadá mi kapku nerozumné a necitlivé, že by rádi plošně prosadili severský model regulace alkoholu (o jeho úspěšnosti teď nemluvím). A to i na jihu, kde se prostě konzumuje jinak. Zajímavé ale je, že to prosazuje zrovna Řek (soudím podle jména)...

Mimochodem, myslíte, že si tohle nechají líbit třeba Francouzi? :-)
brr..., (Njorloj, 04.09.2006 08:39) celé vlákno | reagovat
I soudruzi v Moskve vedeli, ze chudemu poddanemu se na alkohol nema sahat, to soudruhum z Bruselu to jeste nedoslo :-) :-) ...brr, docela desiva predstava, co vsechno jeste budou regulovat nebo se o to alespon snazit. Ja bych zacal normalizovat toaletaky, tri vrstvy to uz je preci jen neekologicky luxus.
IAS, (Zbyněk Holan, 04.09.2006 08:37) celé vlákno | reagovat
Cíl IAS (Institute of Alcohol Studies) je nereálný. Úplná abstinence všech obyvatel EU není z vědeckého hlediska možná. Prosazování prohibice silou se už mnohokrát v historii ukázalo jako velmi ale velmi špatné řešení, které vždy pomohlo pouze organizovanému zločinu... Je toto cíl IAS? Pak se ptám: "kdo stojí za IAS, a co tím sleduje DG SANCO???"
zas tak hrozná EU není, Jakoubek, (Colega, 04.09.2006 08:32) celé vlákno | reagovat
EU rád nemám, ale bude taková, jakou si jí její obyvatelstvo udělá - to je dost podstatnej rozdíl voproti nedávnejm věčnejm časům. Prohibice prostě neprojde. Kdyby prošla, tak se trhne Británie a já emigruju, protože zatím nemám nejlepší zkušenosti s nějakou inteligencí vezdejší ve věci přejímání euronorem. Jinak je jen dobře, že pivovarníci nelení a hájí svoje zájmy - kéž bych dokázal lobovat taky tak vehementně...
EU, (Standa Jakoubek, 04.09.2006 08:02) celé vlákno | reagovat
jo jo, Evropská unie, máme co jsme chtěli; příkazy, zákazy, nařízení - horší než na bolševíka :-(
Vyhledávání