úvod
homepage

Komentáře

článku: Oat pale ale

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Dobrá věc se podařila:), (Jiří Jobánek, 19.09.2006 12:33) celé vlákno | reagovat
Měl jsem možnost tuto neděli ochutnat U Hluché zmije v Brně OAT PALE ALE a musím říci, že výsledek předčil všechna moje očekávání. Naprostá spokojenost. Konečně ALE na našem trhu. V chuti mi spíše připomínalo belgické ale. Dokonce se nebojím srovnámí s takovou klasikou, jako je trapistický Orval. Však také jistá část technologie, jak jsem se dozvěděl, je stejná. Vynikající chmelové aroma a chuť britského chmele, no co dodat... Už se těším na dlaší speciálek. Honzo díky!
Ochutnal jsem!, (Zbyněk Holan, 12.09.2006 08:39) celé vlákno | reagovat
Včera v PKK, ještě je na čepu a zbývají dva sudy půlhekťáky. Opravdu mi chutnalo. Je hořčí, ale nikoli drsně. Po prvním doušku delší doznívání, po dalších už kratší dobu. Chuť ovsa bohužel nepoznám... Barva krásná. Mohu jen dotaz na autora receptu, kolik procent ovesného sladu tam je a co tvoří zbytek? Nebo to je tajné? Díky
Soráč!, (Zbyněk Holan, 01.09.2006 11:57) celé vlákno | reagovat
Souhlasím s vysvětlením JBS, je to tak, jak píše, jde o mé nevhodné vyjádření. Termínem "podle plotu" jsem měl přesně toto na mysli (viz vysvětlení v jeho příspěvku) byla to má literární licence.

Doufám, že se na mě nezlobíte!

Jen mi není jasné, kdo je a kdo není čičmunda :-)! Píšete, že to většinou neděláte.....tzn. že někdy to uděláte....když to uděláte kvůli mě budu vás mít ještě radši. Díky!
Tak to soráč..., (Jirka Bejček Stehlíček, 31.08.2006 22:14) celé vlákno | reagovat
Chtěl bych se ohradit proti příspěfku p. Z. Holana a uvést napravou míru jeho hodnocení "podle plotu" a "nejsou schopni...". Jde jistě o nepochopení a nevhodné vyjádření p. Z. Holana, který podle svého vyjádření nás má velmi rád, ale skutečnost se má tak, že vskutku nemohu přesně na den vjědět gdy mi mí milí hosté dosají právě nakopnutou laskominu a gdy tudíž budu moci narazit další sqělost. My v První Pivní Tramwayi vjětšinou neděláme taková zvěrstva, aby jsme vyrazili nedopitou dobrotu jen pro to, aby gdejakej čičmunda si přesně na den a hodinu ochutnal to své :-).
Stačí si pane Holane, Lomo (či další), zavolat a dovíte se, co je právě na štvrté pípě, kolik toho asi ještě je v sudu a kdy je předpoklad, že bude další a co to bude. Víc pro vás bobužel udělat nemohu. Berte to jako Tramway, která vám haltholt něgdy ujede, že :-)
P.S. Nevím jestli to není nežádoucí reklama, ale tel. k nám je 2727 6568 3.
Českému pifku zdar !
Jirka Bejček Stehlíček.
První Pivní Tramway.
Připojuji se, (Zbyněk Holan, 29.08.2006 17:50) celé vlákno | reagovat
I já bych velice uvítal přesnou informaci, kdy přesně a kde bude pivko na čepu! U předchozích speciálů jsem prochodil všechny tři uvedená místa než jsem ze štěstím uspěl vždy v PKK (vždy ten den došlo, pil jsem z posledního sudu!). V Blanici u "Rauchu" jsem přišel po, a v PPT to narážejí podle plotu, takže nejsou schopní ani přibližně odpovědět na otázku kdy?! Bohužel nemám čas chodit každý den to zkoušet, jestli budu mít zrovinka štěstí i když bych moc rád a všechny uvedená místa mám velmi rád!
A kdypak přesně?, (Lomo, 29.08.2006 15:02) celé vlákno | reagovat
Dala by se nějak upřesnit ta "nejbližší doba"? Dnes jsem zvědavě vyrazil do PK, měli tam výborný Rychtář Natur, ale oat pale ale prý nejdřív za 10 dní.
Vyhledávání