úvod
homepage

Komentáře

článku: Ze zápisníku čističe trubek (1.)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

boj s breberkama, (mates, 14.10.2009 21:56) celé vlákno | reagovat
Milos neni jediny.Je nás spousta co provádíme sanitaci pivních cest aby pivo ke spotřebiteli došlo co v nejlepší kvalitě!Dodatek.....A byli jsme tu dříve než vy víte.
Tesco v Decine..., (honza, 12.08.2006 22:33) celé vlákno | reagovat
Dnes jsem se zasel podivat do Tesca u nas v Decine. NAbidka byla kompletni, vcetne Ostravaru, Zubra, Opata, Konrada a dalsich...Jako bonbonek navrch zlevnili Novice misto avizovanych 1,90Kc na 1 Kc.
dík za info, (Martin Štros, 12.08.2006 22:06) celé vlákno | reagovat
Doufám, že to na Zličíně nevyprodali... Zprávy jsou to příjemné, ceny jak vidím dost nízké, což mě na jednu stranu těší, na druhou ale mrzí, protože to pro regionály nebyla asi moc zisková záležitost. Kéž by se tam nějaké značky takhle uchytily natrvalo.
TESCO, (Miloš čistič, 12.08.2006 11:43) celé vlákno | reagovat
Martine a ostatní, když už půjdete to TESCA pro pivo, podívejte se také na nabízené dva druhy domácích "výčepů". Jsou to opravdové skvosty. To koupené flaškové pivo si do toho můžete přelít, ochladit a čepovat... Ale čistit bych to asi neuměl...
Tesco, (Lukánec, 12.08.2006 09:21) celé vlákno | reagovat
Martine, můžu ti popsat, jak onen pivní festival vypadá v Tescu v Praze na Skalce - jinde jsem nebyl (teda ještě v bývalém Carrefouru na Smíchově, ale tam, ačkoli už je to též Tesco, se žádný festival nekonal)
Tedy, co jsem si všiml, tak celý festival se odehrává na ploše hned za vstupem na plochu samotného obchodu (tam, co bývá akční zboží), kde jsou basy oněch regionálních pivovarů jakoby na paletách (ale myslím bez palet) a ještě v jednom regálu hned vedle "palet". Žádné ochutnávky jsem neviděl, ale je fakt, že jsem tam byl zatím jen dvakrát a jen jsem si nabral "vzorky" a šel ke kase. Jinak ceny jsou nastaveny tak, že desítka je za 5,90 a ležáky za 7,90.
Byl jsem tam první čtvrtek, co se akce konala a pak tehle čtvrtek a asi některá piva už nebyla (konkrétně celý Ostravar a kutnohorský ležak-na ten jsem měl obzvlášť spadeno), takže snad tě tam ještě něco zaujme.
mimo téma, ale přesto..., (Martin Štros, 11.08.2006 21:02) celé vlákno | reagovat
Omlouvám se za příspěvek výjimečně mimo téma, ale v neděli chci jet do Teska na ten jejich "pivní festival" a chtěl bych se zeptat někoho, kdo už tam byl, jak to vypadá? To mají normáně ty regionální značky v regálech, nebo se jedná o nějaké ochutnávky, když píšou, že je to hned u vchodu a můžete ochutnat...? Mají desítky, nebo i ležáky nebo obojí, nebo i něco navíc? Díky

Jo a jinak taky pochvala pro Miloše za ten seriál ;))
Mičík, (Petr, 11.08.2006 13:31) celé vlákno | reagovat
Díky za seriál na pokračování! Po prvním dílu to vypadá velice slibně. Rád se dozvím i něco z druhé strany výčepního pultu. Hodně štěstí v práci Miloši:-)...
Jen tak dále ..., (Roman P, 11.08.2006 00:19) celé vlákno | reagovat
... Miloši, už se těším na pokračování ze zákulisí pohostinství. Mi spotřebitelé se tam nedostaneme, proto se budu těšit na tvé příběhy z natáčení ... přeji ti pracovní úspěchy a mnoho kilometrů čistých pivních trubek.
Povolání, (Roman Holoubek, 10.08.2006 12:33) celé vlákno | reagovat
Miloši, mohu-li Vám tak říkat. Každé, teď mě napadá spíše, téměř každé povolání je užitečné a potřebné. Pro nás, kteří máme rádi pivo, jste součástí té potřebnosti i Vy. Ba dosti důležitou potřebností a ne vždy to máte jednoduché. Znám "hostinské", kteří si nelámou příliš hlavu se sanitací. S nimi asi musíte bojovat i Vy.
Dík za Váš přínos pivní kultuře a těším se na Vaše další vyprávění.
Tak to už se těším na další pokračování..., (Zdenda Šťastný, 09.08.2006 23:07) celé vlákno | reagovat
Podle prvního článku vypadá, že Miloš je zajímavý vypravěč a že se dozvíme zajímavé příběhy... Těším se!
Jinak samozřejmě Milošovi a jeho kolegům děkuju za jejich nikdy nekončící boj za dobré pivo!
Všichnni jsme se bohužel už asi setkali s restaurací kam Miloše už delší dobu nepozvali...
Vyhledávání