úvod
homepage

Komentáře

článku: Olomouc znovu na pivní mapě

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Co se dá dělat, (Tomáš Semrád, 12.03.2007 07:16) celé vlákno | reagovat
Nevadí, do Olomouce naposledy určitě nejedu, co nevyjde teď, může vyjít příště. Na severní Moravě je spousta dalších zajímavých minipivovarských punktů!
5l soudky, (Chody, 11.03.2007 10:08) celé vlákno | reagovat
Potíž je v tom, že ne každý pivovar na dotaz odpoví. Jak jsem koukal na Olomoucký kraj, tak zrovna tady údaje chybí. Budu se snažit o doplnění, ale to už Tomášovi asi nepomůže
díky, (Tomáš Semrád, 11.03.2007 00:28) celé vlákno | reagovat
za info Peťo, "jdu k Chodymu".
Párty soudky, (Petr, 10.03.2007 10:35) celé vlákno | reagovat
Něco takovýho už má Chody na svých stránkách - v seznamu pivovarů (stačí kliknout na mapce na určitý kraj) to značí malý obrázek párty soudku naležato...
Párty soudek, (Tomáš Semrád, 09.03.2007 06:56) celé vlákno | reagovat
Přátelé, nevíte náhodou někdo, zda se ve Svatováclavském minipivovaru v Olomouci dá naplnit jejich některým pivem i 5litrový párty soudek? Chystám se příští týden pracovně na severní Moravu a budu projíždět i Olomoucí, pokud mi to čas dovolí, rád bych se zde zastavil a něco si odtud odvezl domů. Díky za info.
Jinak mě ještě napadla v souvioslosti s těmi 5 l párty soudky takové věc. Možná by stálo za to, někde na těchto stránkách, ať již samostatně či formou nějakého přehledu jako součásti článku, uveřejnit seznam všech pivovarských punktů u nás, kde Vám stočí pivo právě do těch 5 litrových párty soudků. Někde to totiž dělají velmi ochotně, jinde zase naopak nikoli...
Konečně jsem ho navštívil!, (Zbyněk Holan, 08.08.2006 13:22) celé vlákno | reagovat
Včera jsem konečně navštívil tento nový minipivovar. Hned na začátek musím říci, že pivo mají výborné! Ochutnal jsem 10ku Vaška, 12ku Svatováclavskou, 13ku černou a Weissbier. Úplně nejvíc mi chutnala 12ka, kterou řadím mezi nejlepší piva, která jsem kdy pil! Taktéž Weissbier je nadprůměrný. 10ka je velmi solidní, lepší průměr. Průměrně bych hodnotil 13ku černou, která byla na můj vkus příliš "meltová". Pivovar má pěkný interiér i když dle mého názoru trochu chladný a neútulný, ale to je velmi subjektivní pocit. Rozhodně doporučuji navštívit!
Díky za info, (Marek, 25.07.2006 23:55) celé vlákno | reagovat
Do Olomouce jezdím často, do tohoto pivovaru se určitě půjdu podívat. Jinak se připojuji ke kladnému hodnocení zvukové formy této zprávy.
dobrý nápad, (Standa, 24.07.2006 18:50) celé vlákno | reagovat
konečně jsem se po dovolené dostal pořádně a v klidu k počítači, abych si poslechl ten rozhovor a je to dobrý nápad, jen tak dál
Dojmy, (Milan, 14.07.2006 10:32) celé vlákno | reagovat
Včera byl ve Svatováclavském pivovaru poprvé na čepu pšenický weissbier. Podle mě výtečné chuti, ani hořký, ani sladký. Podává se s plátkem citronu, zatím ve sklenicích bez loga, za 27 Kč. Jinak na čepu desítka Vašek za (19,-), dvanáctka, černé a řezané. Všechna piva jsou nefiltrovaná a nepasterovaná. V době mé návštěvy, kolem 18 hod, byla venkovní zahrádka obsazena do posledního místa, rozlehlý prostor dvoupatrové restaurace uvnitř byl také z převážné části také zaplněn. Obsluha kmitala a k mému příjemnému překvapení hodně lidí zkoušelo právě weissbier. Zatím dávám deset bodů z deseti, tohle v Olomouci opravdu moc chybělo.
Ano, ano vše má svůj čas, (Zbyněk Holan, 12.07.2006 12:09) celé vlákno | reagovat
Díval jsem se na superhomepage a líbí se mi! Tak si to představuji - vše pod jednou "střechou".

Ok beru tě za slovo a v září se těším na degustaci.

Ať se daří!
Zbyněk
Super home page, degustace, interview, (honza, 12.07.2006 11:47) celé vlákno | reagovat
Jo, jo , vseho docasu. Ted finisujeme neco jako superhomepage, ktera bude zastresovat vsechny servery. Nahled je na www.svetpiva.cz/index3.php.

budou i dalsi interview, degustace-nejspis ale az od zari, ted snad bude i cas dodelat druhe cislo Pivare,ktere ma uz hrozny skluz atd...

Diky za trpelivost.
Honza
Honzo jen tak dále!, (Zbyněk Holan, 12.07.2006 11:34) celé vlákno | reagovat
Myslím si, že je to skvělá věc a přeji si, aby takovéto "hovory" pokračovaly. Dále samozřejmě i klipy z cest a pivní reklamy. Toto vše mi přijde jako kroky správným směrem.

Jen co mi chybí jsou reálné degustace. Ty se kruci nějak vytratily. Už si ani nevzpomenu, kdy byla poslední!
Mily Konstantine,, (honza, 10.07.2006 23:28) celé vlákno | reagovat
snad Te neodradim od cteni sveta piva, protoze uz na tento patek mam pripravene dalsi povidani o pivu. Tentokrat s Honzou Suranem z firmy Pivo Praha. Bude to nejen o pivu, ale i o cestovani, pivni kulture, jeho zkusenostech atd...

Navic mam v umyslu tento "format" pouzit casteji. Jednak je to nejrychlejsi zpusob, jak dostat informace na web, druhak je to neco jineho. Slibuju, ze se vynasnazim se zlepsit:)

PS: MArtine, budes si muset poridit bednicky ke compu:)
Originální, ale jednou stačilo :-), (Konstantin, 10.07.2006 22:58) celé vlákno | reagovat
Dobrej nápad, ale ani jeden spíkr není až tak dobrej, aby to mělo smysl opakovat, z rozhovoru udělat jednu krátkou zprávu by podle mě bylo lepší. Každopádně kéž by bylo podobných zpráv co nejvíc - tím samozřejmě míním co do obsahu... :-)
neopakujte prosím, (Martin Štros, 10.07.2006 21:41) celé vlákno | reagovat
Mně nejde zvuk :-/ Já vim, to je můj problém, ale... neopakujte, říkám já :-)))
Výborné, (jackie, 10.07.2006 18:30) celé vlákno | reagovat
Ahoj,
perfektní, dobrý nápad..klidně zopakujte..
Originální..., (Zdenda Šťastný, 10.07.2006 11:07) celé vlákno | reagovat
Ahoj Honzo a Jirko!
Zajímavá a originální forma "rozhlasového" příspěvku. Vaši snahu hodnotím rozhodně kladně!
Hezký den a Dobré pivo!
Vyhledávání