úvod
homepage

Komentáře

článku: PRD 2006

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Odpověď Honzovi a Kontext, (Tomáš Erlich, 29.06.2006 07:56) celé vlákno | reagovat
... Ale já nejsem naštvaný za fotku.. :o)) Si myslím že mi to i sluší.. :o)) Jen nevím jestli se dá rozpoznat kdo je kdo.. :o)) ?
--------------------------------------------------------------------------¨
PS: Já bych tu Kontextem zas tak nestrasišil. Koukněte se na jejich stránky. Jsou úděsné, amatérské a ještě asi dva roky neaktualizované.. A v naší "pivně laděné" zemi se opravdu moc snad uchytit nemůžou... :o)) Krom toho, co by asi řekli na zprávu která proběhla cca před půl rokem tiskem, kdy se jistá vlivná belgická skupina snaží vrátit do škol místo různých coca col apod. pivo? Samozřejmě nealkoholické... To by asi teprve padala do mdlob.. :o))
Z pohádky do pohádky..., (Zdenda Šťastný, 28.06.2006 22:21) celé vlákno | reagovat
Nevím jestli na Svět piva.cz nahlíží někdo z Kontextu? To jen abych jim případně mohl poradit... :o)
Před chvílí dávali pohádku Byl jednou jeden král. A nemůžu pochopit, jakto že taková pohádka ještě není v trezoru... Vždyť ten kuchtík se před zraky mnoha a mnoha generací malých diváků nezřízené opijí vínem...

No a popisovat Dařbujána a Pandrholu, to snad už ani nemá cenu. Vždyť tam se pivem "do němoty ožírá" dokonce i sám pan Smrťák...

No a pak ještě někdo s tím samým motivem natočí televizní reklamu na pivo, jak jsme se mohli podívat v klipu u článku "Nepijte v pracovní době"...
http://www.svetpiva.cz/article.php?ID=925
ja to vedel, (honza, 28.06.2006 17:12) celé vlákno | reagovat
mily Tomasi, ze budes popichovat, a ze se Te ta fotka dotkne. Ja ji tam dal schvalne. A ten clanek je nacasovany take schvalne. Neni to divna nahoda, ze v dobe, kdy tu radi Kontext z Brna a honi vsechny, kdo si kacirsky pod rouskou propagace spravneho piti piva vodi na akce deti, se u nas objevi tento clanek? Jo, johl z neceho musime zit...a ted si to preber:)))
nevhodné slůvko...., (Tomáš Erlich, 28.06.2006 14:52) celé vlákno | reagovat
Honzíku, nebuď naštvaný... Já to nemyslel zle a určitě to víš! ... A uznávám, není to nejvhodnější slovo... Ale pousmál jsem se... Stejně jako se můžeš pousmát ty i kdokoliv jiný třeba při shlédnutí mé fotky se šaškem... :o)) Neber život příliš vážně, stejně živej nevyvázneš.... ( Elbert Hubart ) // A krom toho otázka na otázku není odpověď! :o))
jeste dotaz, (honza, 28.06.2006 13:36) celé vlákno | reagovat
proc je to k pobaveni?
Pozdní zveřejnění, (Tomáš Erlich, 28.06.2006 02:02) celé vlákno | reagovat
Informovat o této akci s šestitýdenním odstupem je skoro stejné jako si číst včerejší noviny a plně s Vámi souhlasím. Jenže Vaši poznámku a zároveň tak i dotaz musím vznést na pány správce webu a redaktory, neboť tento článek spolu s fotografiemi jsem zasílal již před pěti týdny a dal ho v případě zájmu k dispozici. Když však stále nebyl zveřejněn, myslel jsem, že materiál zkrátka nebude použit. Proto jsem zcela překvapen a tak trochu pobaven, že se tak stalo nyní. V každém případě díky :o) a neberte to jako kritiku, neboť vím kolik práce s tím máte...
----------------------------------------------------------------------
Avšak Jirko, Honzo a spol... Jak je to možné??? :o))) To víte, nemůžu to nechat na sobě!!! :o)) Díky za info zde v diskuzi!
----------------------------------------------------------------------
pivko z Broumova, (Martin Štros, 27.06.2006 13:15) celé vlákno | reagovat
No teda nevím jestli není škoda informovat o tom tady až s šestitýdenním zpožděním, ale tak OK :-)
Že jim dvanáctka chutnala se nedivím, před týdnem jsem NOVICE 12 z Broumova (převlečený Opat) ochutnal a byl skutečně vynikající !!! Že by ten hlávkový chmel dělal své? Titul dvanáctka roku si opravdu zaslouží, byť jsem všechny české dvanáctky pochopitelně neochutnal ;-)
Pozor!, (Chody, 27.06.2006 09:13) celé vlákno | reagovat
Jen dejte pozor na pořádání rodinných akcí, nebo Vás bude žalovat "kulturní" sdružení z Brna!!!
Vyhledávání