úvod
homepage

Komentáře

článku: Návštěva Nymburka a místního pivovaru

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

to Jirka Kaňa, (Standa Jakoubek, 20.06.2006 20:45) celé vlákno | reagovat
:-) tak já teda příště nebudu měkkej :-); ono taky třeba vyrazíme ráno dřív, i tak jsme s kámošem ten den ujeli něco přes 90 kilometrů :-); ale po vejšlapu na Lovoš si dát Postřižiny, hmm, beru to jako smysluplný plán na výlet :-)
to Standa Jakoubek, (Jiří Kaňa, 20.06.2006 18:23) celé vlákno | reagovat
A kdybys, Stando, nebyl měkkej :-), a vyjel až na Lovoš, tak si tam dáš Postřižinské taky.
Jamajka, (Ondra Koucký, 20.06.2006 13:59) celé vlákno | reagovat
jo jo, Jamajka má stále Nymburk :-)
Postřižinské pivko, (Standa Jakoubek, 20.06.2006 10:42) celé vlákno | reagovat
minulou sobotu jsem potkal Postřižinské pivko v jedné téměř lesní hospůdce na cyklovýletě v Opárenském údolí; opravdu příjemné pivní setkání :-)
Jakub Rybníček, (Chalupa L., 19.06.2006 17:14) celé vlákno | reagovat
Při shlédnutí Jakuba Rybníčka jsem si říkal, že mě někoho připomíná. Nemůžu si pomoct, ale Jakub Rybníček mně připomíná volejbalového hráče prvoligového Kladna (pozice univerzál) - Jakuba Rybníčka. Podoba i jméno tomu odpovídá. Co je na tom pravdy ?
Díky za dobrý tip..., (Zdenda Šťastný, 18.06.2006 21:09) celé vlákno | reagovat
Jakube,
díky za dobrý tip na pivovarské slavnosti...
Pivo bylo výborné, kvasnicová jedenáctka úžasná a poprvé ochutnaný točený Bogan - exkluzivní.
Napočítal jsem asi osm stánku s pivem a měli se co otáčet, aby uspokolili všechny návštěvníky, které ani intenzivní déšť nerozehnal...

A proto tedy Dej bůh štěstí do Postižinského pivovaru!


Postřižinské v Praze, (Radko Pondělíček, 17.06.2006 18:16) celé vlákno | reagovat
V Praze jsem narazil pouze na točené a to ve třech restauracích-jedna je u Výstaviště(taková zahrádka), jedna je v Nuslích a další byla Jamajka na Praze 5-ale tam už jsem dlouho nebyl, tak nevím, jestli ho tam točí. Lahvové jsem nikde nenašel, jen v Normě plechovky, ale to byla sotva devítka...
To:Martin, (zdenek, 16.06.2006 08:25) celé vlákno | reagovat
http://www.postriziny.cz/cz/o-pivovaru/statisticke-udaje.html
ale kolik je z toho "toho skutecneho piva"nevim, ja jsem desitkovej, je to jak s tim 7 schodem (na šestém teplé,na osmém přechlazené) 8° málo 12° moc, jinak preferuji Svijany 10°a 11°, no a zítra dám v Malém Rohozci - Skaláka, už se těsim
Nymburk, (Martin Štros, 15.06.2006 20:38) celé vlákno | reagovat
Zdenku, to já si z toho důvodu čtu články na svetpiva výhradně doma, kde si k nim můžu něco dobrýho otevřít, třeba teď tu popíjím skvělého Herolda :-)
K Nymburku. Musim říct že mě trochu mrzí snaha dostat se do obchodů za každou cenu- tady v Praze jsem narazil na osmičku Postřižinské za 2,50 (!). To je i to jediné, co jsem z Nymburka zatím pil, ale tak to je pivo, ze kterého člověk nic nemá. Zajímalo by mě, jaký je výstav "skutečného piva"...
PIVO, (zdenek, 15.06.2006 12:29) celé vlákno | reagovat
ježíši já se tu trápím v práci ve vedru, žíznivej, a ty jsi to tak krásně napsal že bych pil až bych brečel, mám letní sídlo kousek od Kerska tak že piju Postřižinský ze 7 schodu, už abych tam byl!!!!!!!
Postřižinské pivo, (Chalupa L., 15.06.2006 08:25) celé vlákno | reagovat
Opět uvádím seznam restaurací a pivnic v Nymburku, kde lze ochutnat točené Postřižinské pivo: Na Růžku, Eliška-Bistro, Eliška-Cífka Jiří pivnice, Záložna, Panorama, Pizzerie-zimní stadion, Zimní stadion-pivnice, Dělnický dům, Semafor, U Slavíků, Na Žofíně-Zálabí, Za Větrem (za Skleníkem), U Dümů, Nádražní rest.-hlavní nádraží ČD, U Chýšů-stadion FC Polaban Nymburk, U Nádraží-Vizvári R., Adéla, U Kocoura-Zálabí, Tipsport bar-basketball Nymburk, Sportovní centrum-občerstvení v areálu.
Vyhledávání