pivo z ČZU Praha - reakce,
(Tomáš Maier, 19.06.2006 15:24)
celé vlákno | reagovat
Tak ani nevím, jestli mám reagovat.
Jenom dvě poznámky. Je snad každému jasné, že ona zmínka o před 140 lety zaniklém vaření piva v Praze - Suchdole není dávána do přímé souvislosti s minipivovarem, myslím, že čtenáři je jasné, že klášter a univerzita jsou naprosto odlišné instituce. Jednalo se pouze o úvodník k článku. Navíc je tam skutečně výslovně uvedeno, že mniši vařili pivo v Brandejsově statku (což je zhruba 10 minut pěšky od areálu školy). Každý, kdo dnes píše o otevření nějakého minipivovaru, tak se zpravidla zmíní o historii vaření piva v konkrétní obci (loket, Hradec Králové atd.). Dále mě nemile překvapuje onen negativní tón; o článku se velmi pozitivně vyjádřil jak vedoucí katedry (Váš přímý nadřízený), tak rektor univerzity. A ještě přece jen přidám třetí poznámku, v článku není uvedeno nic, co by odporovalo informacím řečeným na jeho slavnostním otevření (24.4.), skutečně tam mimo jiné zaznělo, že by výsledný produkt měl být v prodeji již před prázdninami. Pravda, že jsem ho neposílal ke korektuře, ale dle mého jsem ho naprosto dostatečně konzultoval s panem sládkem. Jediné, v čem mohu cítit vinu, je jistý časový nesoulad, článek vznikl na konci dubna a původně byl určený do druhého čísla časopisu Pivař, ale vzhledem k tomu, že jeho vydání je v nedohlednu, tak jsem ho nechal vydat tímto způsobem.
Pokud jsem se ale někoho dotknul, tak se mu tímto omlouvám, stejně jako se omlouvám všem čtenářům, že jsou tímto obtěžováni pod článkem o weizenbocku.
Poslední, co jsem chtěl, je někomu uškodit.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Jenom dvě poznámky. Je snad každému jasné, že ona zmínka o před 140 lety zaniklém vaření piva v Praze - Suchdole není dávána do přímé souvislosti s minipivovarem, myslím, že čtenáři je jasné, že klášter a univerzita jsou naprosto odlišné instituce. Jednalo se pouze o úvodník k článku. Navíc je tam skutečně výslovně uvedeno, že mniši vařili pivo v Brandejsově statku (což je zhruba 10 minut pěšky od areálu školy). Každý, kdo dnes píše o otevření nějakého minipivovaru, tak se zpravidla zmíní o historii vaření piva v konkrétní obci (loket, Hradec Králové atd.). Dále mě nemile překvapuje onen negativní tón; o článku se velmi pozitivně vyjádřil jak vedoucí katedry (Váš přímý nadřízený), tak rektor univerzity. A ještě přece jen přidám třetí poznámku, v článku není uvedeno nic, co by odporovalo informacím řečeným na jeho slavnostním otevření (24.4.), skutečně tam mimo jiné zaznělo, že by výsledný produkt měl být v prodeji již před prázdninami. Pravda, že jsem ho neposílal ke korektuře, ale dle mého jsem ho naprosto dostatečně konzultoval s panem sládkem. Jediné, v čem mohu cítit vinu, je jistý časový nesoulad, článek vznikl na konci dubna a původně byl určený do druhého čísla časopisu Pivař, ale vzhledem k tomu, že jeho vydání je v nedohlednu, tak jsem ho nechal vydat tímto způsobem.
Pokud jsem se ale někoho dotknul, tak se mu tímto omlouvám, stejně jako se omlouvám všem čtenářům, že jsou tímto obtěžováni pod článkem o weizenbocku.
Poslední, co jsem chtěl, je někomu uškodit.