Komentáře
článku: Bednářství se vrací do Prazdroje
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Je to příjemné a dobré, že máme i dnes místečko s aktivními bednáři. Je super, že nějaké pivo může kvasit a dokvašovat v dubových kádích a sudech. Jen škoda, že ho asi jen tak neochutnám... To co společnost Plzeňský Prazdroj pouští na trh je této zprávě o zachování starého řemesla pouhým výsměchem.
Co k tomuto článku říct? Plzeňský Prazdroj se neustále odvolává na tradice ale ve skutečnosti se prodejem této naší dřívější chlouby, veškeré tradice zašlapaly.
Máme snad mít pocit že pijeme "ležák" vyrobený tradiční technologii a ve skutečnosti pít pivo z CK tanků? Kdyby nebylo oné tradice, možná by současné prodejní úspěchy takové nebyly.
I přiložené fotografie jsou spíš k zasmání. První z podhledu, aby nebylo vidět "nerezové pozadí" a druhá vyfocená nejspíš někde v údržbářské dílně...
Těžko si normální smrtelník někdy dá pivo z dubových sudů vyrobené v Plzni.
Je to spíš k pláči, než dobrá zpráva.
Máme snad mít pocit že pijeme "ležák" vyrobený tradiční technologii a ve skutečnosti pít pivo z CK tanků? Kdyby nebylo oné tradice, možná by současné prodejní úspěchy takové nebyly.
I přiložené fotografie jsou spíš k zasmání. První z podhledu, aby nebylo vidět "nerezové pozadí" a druhá vyfocená nejspíš někde v údržbářské dílně...
Těžko si normální smrtelník někdy dá pivo z dubových sudů vyrobené v Plzni.
Je to spíš k pláči, než dobrá zpráva.
Vyhledávání