úvod
homepage

Komentáře

článku: Na kus řeči se strakonickým sládkem a ředitelem (část III.)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Strakonicke pivo je klasa, (palous, 03.06.2006 16:58) celé vlákno | reagovat
Je skoda, ze v souladu se svetovym trendem kvalita piva klesa s mnozstvim vystavu (viz Plzen a Budvar). Dokud Nektar a Dudak existuji, tak je to pro nas pivare skvela zprava, protoze to je opravduu vynikajici pivo.
To Pivomil: nejen strakonický sklípek, (Tomáš Semrád, 02.06.2006 09:59) celé vlákno | reagovat
Strakonické pivo v podobě dvanáctek, ať již klasické či nefiltrované, mají ve vynikající kvalitě i v pivnici Hluchá zmije na začátku ulice Jugoslávská. Takže pokud budeš mít víc času, dávám ti další tip na vychutnání si tady skvěle ošetřených Dudáků, určitě nebudeš litovat.
A ještě malá poznámka k optimismu o strakonickém pivovaru. Při mé návštěvě tady a povídání si s oběma pány, nemám jediný důvod nebýt optimista, ano je pravda, že za 15 let výroba razantně (sice rok od roku pozvolně) poklesla, ale jak je již v textu zmíněno, není pro pivovar životně nutné dosahovat výstavu blížícího se jeho kapacitě. A co se týká přirovnání k Regentu, tam byl příčinou poklesu výstavu poněkud jiný důvod...Ale i v jeho případě jsem optimista, nic jiného mně totiž ani nezbývá...
Strakonicky sklep, (umbob, 01.06.2006 22:02) celé vlákno | reagovat
Tento prijemny podnik je v Brne na ul.Vachova.Cislo presne nevim(mozna c.8),ale ta ulice je natolik kratka,ze neni problem vchod do sklepa najit:-)Pomucka:je to na stejne strane ulice,jako je cestovka GTS.TAk si to tam vychutnej:-)
Brno, (Pivomil, 01.06.2006 19:38) celé vlákno | reagovat
V přechozíchreakcích na strakonické články se objevila zmínka o "Strakonickém sklípku" v Brně - mohl by mi někdo ze zasvěcených sdělit adresu tohoto podniku (alepsoň ulici). Do Brna se chystám a tuto atrakci bych nechtěl opomenout.
předem díky
optimismus?, (Martin Štros, 01.06.2006 13:01) celé vlákno | reagovat
Všechno je to tu tak pěkně napsáno, tak optimisticky. Ale nevím nevím, fakta jsou fakta a ta naznačují, že pivovaru za posledních 15 let klesl výstav na třetinu (z 220 tis. na 73tis.) A každý rok klesá a klesá... je to podobná situace, jako u Regenta. No přeju hodně úspěchů v boji s giganty, ale bude to hodně těžké! Mrzí mě, že jsem ještě neměl tu čest pivko ze Strakonic ochutnat, ale to se snad někdy změní. Takže držím palce!
je to pěkné, (Colega, 01.06.2006 10:56) celé vlákno | reagovat
že ještě pivovarská hrdost úplně nevymřela
export, (Libor, 01.06.2006 07:54) celé vlákno | reagovat
:-)) To že cez hranice nešiel ani jediný polliter by som nepovedal. Ja sám som si z dovolenky doniesol prierez celým sortimentom strakonického pivovaru :-)) (samozrejme mi je jasné, že bola reč o oficiálnom exporte)
Vyhledávání