úvod
homepage

Komentáře

článku: Vratné lahve, nevratná škoda aneb Kam s nimi?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Re: ekologické cítění versus realita, (hroch, 29.05.2012 08:21) celé vlákno | reagovat
Všimněte si, že koncern Staropramenu zavádí zcela nové lahve pro Staropramen, ale svoje starší začal používat pro Branik, a NRW do kterých doteď dával Branik, stále využívá na Měšťana, Vratislav atd.. Využijou je prakticky až do konce. Téměř žádný pivovar nebude používat staré bedny s logem jiného pivovaru. Kdyžtak pouze bednu zadara a pouze na uskladnění prázdných lahví do rezervy. Ale pro dlouhodobé odložení je již pro úsporu prostoru jednoduší lahve narovnat na paletu s proložkami a stáhnout balící folií, stejně jako to dělají při výrobě.
Jinak vždy když se chystala výměna lahví u nějakého megavýrobce, předcházela tomu reklamní zlevňovací akce piv v kartonech a tím odplavení-prodej za 3Kč lahví do prodejní sítě bez stoporcentní vymahatelnosti stahování zpátky.
Minerálky, balené vody, cola, pepsi, kofola se stále dělají ve skle, ale v objemech 0,2, 0,25, 0,3, 0,33 pro restaurace a cena je vysoká- většinou cena za 0,25 nebo 0,33 je stejná či vyšší než stejný nápoj v 0,5 pet.
Větší opruz je, že jsou k mání jen ve velkoobchodech, případně zavážené rovnou výrobcem a je problém s lahvemi, prodejce na základě požadavků výrobce většinou nebere zpátky basy kde chybí nějaká lahev, více skladování a jednou za čas vám zbyde bedna na vyhození.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání