úvod
homepage

Komentáře

článku: Výchova k rozumné konzumaci, nikoli zákazy nebo vyšší zdanění

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Viz točené nealko, (Tomáš Semrád, 07.11.2006 12:01) celé vlákno | reagovat
Která, že jsou ta nealkoholická točená piva v našich restauracích? Já znám bohužel jen jedno. Nošovický Birell. Možná snad někde zřídka Litovel.
pivo za volantem, (Miloš, 15.03.2006 22:18) celé vlákno | reagovat
Osobně se domnívám, že velký vliv na alkohol za volantem má velké zlepšení chuti nealkoholických piv, které se v restauracích točí. K obědu nebo na zahnání žízně stačí jedno a pak se klidně posadím za volant. A když mám chuť na povo, tak nechám volant doma. S pozdfravem " Všude dobře u piva nejlíp ! " Miloš.
to mi nedávno vytřelo zrak, (Colega, 07.03.2006 22:24) celé vlákno | reagovat
když se v médiích objevilo prohlášení jakýchsi bojovníků s alkoholismem, kde se radovali z poklesu konzumace tvrdého a požadovali jedním dechem zdražení piva i vína; srovnávat pivo a víno s tuzemákem či jinou levnou lihovinou může jedině chorý mozek, ale budiž - ať se klidně zdraží, třeba rovnou o tisíc % - pak definitivně emigruju, třeba do Patagonie; neb co by byl Čech bez piva?
Camra, (negro, 06.03.2006 19:00) celé vlákno | reagovat
Chce to CAMRU, ale jako politickou stranu. Chtějí zdražovat, ale krást je baví čím dál víc. Na co platit spotřební daně, když je tu čím dál větší bordel. Realný ceny , všemu dát vlastníka a nepotřebujem vládu a parlament.
Přímá úměra?, (alkoholik, 06.03.2006 10:05) celé vlákno | reagovat
Čím více trhu získávají získávají nakyslé patoky z produkce Plzeňských pivovarů, tím více klesá spotřeba piva mezi Čechy Vím, že tomu tak není, ale co kdyby, že? :))))))
Vyhledávání