Mám rád nevšední zážitky spojené s pivem. Když jsem viděl na fotce pivo Okocim a do něj přidanou šťávu, docela mě to navnadilo to vyzkoušet. Jak to asi chutná? Rozhodně nevšední věc, budu to muset taky prubnout...Díky za inspiraci.
Mimochodem podobnou barvu má i višňové pivo z produkce minipivovaru Richard v Brně-Žebětíně. Tam zase pro změnu přidávají několik višní, jež se dost dobře vyjímají na dně sklenice. A vůbec nejlepší je po dopití jejich konzumace. Paráda. Nejen richardovské pivo, ale i ty višně chutnaj fakt skvěle a do té doby než jsem to poznal, bych si nikdy nedovedl představit, že po dopití svého piva si dám "jako třešničku na dortu" i 6 višní...A takových piv jsem vypil 4...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Mimochodem podobnou barvu má i višňové pivo z produkce minipivovaru Richard v Brně-Žebětíně. Tam zase pro změnu přidávají několik višní, jež se dost dobře vyjímají na dně sklenice. A vůbec nejlepší je po dopití jejich konzumace. Paráda. Nejen richardovské pivo, ale i ty višně chutnaj fakt skvěle a do té doby než jsem to poznal, bych si nikdy nedovedl představit, že po dopití svého piva si dám "jako třešničku na dortu" i 6 višní...A takových piv jsem vypil 4...