úvod
homepage

Komentáře

článku: Aoteroa – země pod bílým mrakem (1.)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Steinlager v Vídni, (Borowiec, 19.02.2006 21:53) celé vlákno | reagovat
Pro úplnost pro zvědavé české pivaře dodávám, že Steinlager lze koupit ve vídeňském lahůtkářství Böhle, které nabízí solidní sortiment exotických piv z takřka šedesáti zemí. Cena 2,70 Euro však není příliš mírná, takže si je potřeba rozmyslet, jestli zvolíme mezi opravdovou exotikou z Nepálu Ghurkha premium Lager, Baadog z Mongolska popřípadě banánové pivo z Tanzánie nebo skutečnou kvalitou Lion Stout z Cejlonu nebo Abbot Ale, Bishops Finger, Strong Suffolk z Anglie, které na našem trhu patří narozdíl od Steinlageru k bohužel nedostupným.
Steinlager, (Jan Šuráň, 17.02.2006 20:58) celé vlákno | reagovat
Steinlager jsme degustovali vícekrát, ale až později při návratu z Jižního ostrova. To první zděšení pocházelo z piv jako Rheineck lager, Lion Red, Lion Brown, Export Gold apod. Je pravdou, že Steinlager byl velmi příbuzný evropským pivům, nicméně obilné trpkosti a nepříjemě doznívající hořkosti se ani on nevyhnul. Byl však hodnocen dobře, ale vzhledem k době strávené na jižní polokouli, jsme zřejmě již byli tolerantnější.
Steinlager, (Borowiec, 17.02.2006 18:05) celé vlákno | reagovat
Byl součástí degustace worldbeeru i Steinlager ? Mne tento pils v lahvové podobě, která je dostupná v Evropě, nezděsil. Nešlo o licenční produkt vařený v Evropě typu Foster.
Vyhledávání