úvod
homepage

Komentáře

článku: XVI. Reprezentační slavnosti piva v Táboře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Otviraci doba, (honza, 09.02.2006 16:25) celé vlákno | reagovat
Ja bych je smahem neodsuzoval. Zahajeni na cvrtou hodinu je dane zkusenostmi, kdy vetsina lidi stejnak chodi az na patou ci pozdeji. JEdnoduse drtiva vetsina lidi prijde po praci.

Prodlouzeni do soboty je jeste min schudnejsi, protoze akce i tak trva ctyri dny, v sobotu rano prespolni bali a jedou domu.
To Chody a Luboš, (Luděk, 09.02.2006 15:31) celé vlákno | reagovat
Přidávám se k vám oběma, jsa z Plzně, také jsem se musel odebrat před sedmou na poslední vlak do Ražic, i mně by vyhovoval začátek od 13 nebo 14 hodin - to by to nešlo posunout ani poslední den???
To Honza a Luboš, (Chody, 09.02.2006 11:33) celé vlákno | reagovat
Ano jistě je to zaběhnutá záležitost, proto jsem také tuto akci doposud nenavštívil. Nezlobte se na mě, ale přespávat se mi v Táboře nechce, možná si tímto hotel Palcát shání potencionální zákazníky. Mě vyhovuje ráno přijet, podívat se popít a večer být doma ve své postýlce, zvláště v zimě. Proto plně podporuju Lubošovu poznámku o prodloužení slavností do soboty nebo páteční začátek posunout. Ale pořadatelé jsou zřejmě spokojeni. O vzdálenější návštěvníky nemají zájem.
BON, (Roman Holoubek, 08.02.2006 11:34) celé vlákno | reagovat
První černý speciál se uvařil na sklonku léta 2005. Vystavovat (prodávat) se začal od konce listopadu 2005. Zatím jej odebírá pouze hrstka restaurací. Ve většině restaurací je BON na soutoči a na další pípu (a vůli hostinských) není prostor. Osobně jde o mé nejoblíbenější pivo z BONu.
Dny konani akce, (Honza, 08.02.2006 11:10) celé vlákno | reagovat
Na podobnou vec jsem se ptal pana Srba, organizatora cele akce. Podle nej je konani akce v dobe utery-patek zabehnuta zalezitost. Je to takto od sameho zacatku, vcetne zahajeni v ctyri odpoledne.

Mozna by nebylo na skodu uvazovat o jinem reseni. Vzit si patek volno, prijet na ctvrtou, ochutnat spoustu dobrot, prespat a jet domu v sobotu. Sice by to vyslo draz, ale pokud by vas byl.o vic, i to ubytovani by nebylo tak drahe:).
Slavnosti, (Luboš, 08.02.2006 07:15) celé vlákno | reagovat
Zdravím všechny.
Táborské pivní slavnosti jsou určitě super, ale bohužel pro nás vzdálenější, kteří bychon je rádi navštívili jsou nedostupné. A to z jednoho důvodu. začínají v 16 hod a nám do Západních Čech (Klatovsko) odjíždí poslední vlak v 19 hod. Dle mého názoru 3 hodiny na prohlídku takovéto akce, jakou bezesporu pivní slavnosti v Táboře jsou, je velmi málo a navštívit tuto akci autem a neochutnat na místě skvělá česká piva by byl hřích. Možná by stálo za uvážení prodloužit slavnosti až do soboty nebo páteční začátek posunout.
Pivní ráj..., (Zdeněk Šťastný, 07.02.2006 20:12) celé vlákno | reagovat
Jestli někde existuje pivařův ráj, tak Táborské slavnosti by mohli být jeho pozemským ztělesněním. Opravdu nádherná přehlídka České pivní rozmanitosti, gratululuji všem oceněným.
Držím organizátorům palce do dalších pokračování!
Regent Prezident, (Dagmar Poddana - Birraceca, 07.02.2006 18:10) celé vlákno | reagovat
Také nás velmi těší ocenění Regenta Prezidenta. Dovážíme totiž do severní Itálie všechny piva značky Regent, tak se teď můžeme chlubit i tímto prvním místem (www.birraceca.it)
to Martin Borský, (Jiří Kaňa, 06.02.2006 21:10) celé vlákno | reagovat
Já sice žádné informace nemám, ale při pohledu na lahev Svijanského vozky a Platanu se mi to jeví být celkem jasné. Jsem rád, že jste mi mé silné podezření potvrdil.
Svijanský Vozka, (Martin Borský, 06.02.2006 19:59) celé vlákno | reagovat
Nechci brát iluze fandům svijanského piva, ale podle všech informací, co mám, je Vozka vařen a stáčen v Protivíně. Na druhou stranu je to vyznamenání pro protivínské...
škoda že tam neni Géčko, (Martin Štros, 06.02.2006 19:25) celé vlákno | reagovat
Hrozně mě mrzí, že se těchto soutěží neúčastní Prazdroj... aby bylo vidět, že Gambáč za nic nestojí nejen podle našich osobních názorů, ale i podle odborníků... no asi v Plzni vědí, proč to tak dělají...
Svijanske nealko, (Honza, 06.02.2006 08:46) celé vlákno | reagovat
O zahajeni vyroby nealko piva se doctete na serveru idnes.cz (http://ekonomika.idnes.cz/pivo.asp?r=pivo&c=A051216_070147_pivo_pal).
Svijanský vozka, (LIborP, 06.02.2006 08:40) celé vlákno | reagovat
Myslím, že se vaří přímo ve Svijanech někdy od září/října loňského roku.
ocenění pro Regenta, (Standa Jakoubek, 06.02.2006 08:32) celé vlákno | reagovat
ocenění pro Regenta Prezidenta mě opravdu těší :-)
Svijanský vozka, (Standa, 06.02.2006 08:07) celé vlákno | reagovat
Mě zase zaskočily nealko Svijany. Nevíte někdo, jak dlouho se to vaří ? Kde se to vaří ? (Svijany nebo Rohozec) Byla to první prezentace tohoto výrobku ?
Bon, (Jiří Kaňa, 06.02.2006 08:02) celé vlákno | reagovat
Je to tak. Tmavý speciál ze Zašové jsme dokonce měli na stánku a nebylo to vůbec špatné.
Až se tu objeví Roman Holoubek, jistě Vám o něm povypráví víc.
Bon, (Jarin, 06.02.2006 07:05) celé vlákno | reagovat
To Jiří Kaňa
2.místo ve TMAVÝCH SPECIÁLECH získalo pivo BON.To je výrobek z Bonveru ze Zašové?Nikde jsem se zatím nedočetl,že by začali vařit tmavý speciál.
Vyhledávání