Co se týká Svijan, tady bych Martinovi Štrosovi "dosti" oponoval. Svijany nejsou dobré, ale vynikající!!! Mám ale taky trošičku strach, aby se pod tlakem neustálého zvyšování výstavu, kdy tento trend trvá už pěknou řádku let (z cca nějakých 34 000 hl až na současných 205 000 hl) nesnížila jejich kvalita. Příklady některých pivovarů z minulosti varují.
Ohledně příspěvku Alberta a jeho dotazu na hospodu v Praze s malorohozeckým pivem, tak se mně jen tak matně vybavuje, že někde na Žižkově hospoda s kompletní rohozeckou nabídkou určitě je. Zkuste rubriku hospody pro znalce, tam se to určitě najde.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Ohledně příspěvku Alberta a jeho dotazu na hospodu v Praze s malorohozeckým pivem, tak se mně jen tak matně vybavuje, že někde na Žižkově hospoda s kompletní rohozeckou nabídkou určitě je. Zkuste rubriku hospody pro znalce, tam se to určitě najde.