úvod
homepage

Komentáře

článku: Nejlevnější a nejobyčejnější hospůdka roku 2005

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Poutník a Louny, (Roman Holoubek, 10.01.2006 13:25) celé vlákno | reagovat
I já se připojuji.
Poutník, ještě před pár lety hůře pitelná záležitost, změnil svůj charakter a nyní jde již o parádičku, jež stavím ve svých preferencích vysoko. Musím podotknout, že mé bydliště je cca 300 km od Pelhřimova a v žádném případě se nejedná o regionální patriotismus. Za to díky současném majiteli, lidem v pivovaru a skupině PIVO Praha, jež pomohla vylepšit Poutníka.
Louny - opět výborná volba a při svých občasných cestách tímto regionem neopomenu si Lounské přibalit na cestu domů.
Pane Chrpáte - než se začnete o něčem vyjadřovat, tak, pěkně prosím, se nejprve na vlastní tělo (chuť) přesvědčte. Šmahem něco odmítnout co neznám, nebo jen letmo ochutnám je velmi jednoduché. Ale zkusit popřemýšlet nad sklenkou, vnímat pivo všemi čivy, hledat v něm vůně, chutě, barvy, zamyslet se nad tím jaké pivo z něj chtěl sládek udělat a teprve pak psát úsudky.

PS: Mimochodem - to by mělo platit nejen pro pivo!!
náhoda, (kubajz, 29.12.2005 00:10) celé vlákno | reagovat
V Loučný u Litvínova-Mostu je hospůdka která se jmenuje u kapličky a maj tam Kozla taky za nehoráznejch deset vočí.Cena je to sice krásná ale garantuju vám že takovou hnačku(sračku) jste ještě nezažili.Skoro jsem na hajzlu strávil mládí.
Poutník., (Radek, 28.12.2005 19:07) celé vlákno | reagovat
V nadpise má být samozřejmě Poutník. Překlep:)
Putník, (Radek, 28.12.2005 19:03) celé vlákno | reagovat
Já osobně považuju pelhřimovský ležák za jeden z nejlepších na našem trhu a proto se mě srovnání s levným pivem z Kauflandu přímo dotýká. Jak můžete kritizovat pivo, které jste, soudě podle svých příspěvků, nikdy neochutnal? To že jste se PODÍVAL na stránky Poutníka přeci nic neznamená. Tak ochutnejte a pak suďte. Hlavně ale zkuste napsat proč vám nechutná.
POUTNÍK není to jen krajová záležitost?, (Standa Chrpát, 27.12.2005 22:39) celé vlákno | reagovat
Podíval jsem se na www. stránky piva Poutník z Pelhřimova.Nic přesvědčivého. V povědomí mám spíše návštěvu krematoria. Ale rád bych toho Poutníka ochutnal zvláště ta 14 vybočuje z rámce.Jinak zdravím všechny Poutníky,ale pivo Louny bude asi větší nářez.
Reakce na Standu Chrpáta, (Jiří Kaňa, 25.12.2005 21:14) celé vlákno | reagovat
Pane Chrpáte, pil jste někdy pivo Poutník, nebo jen tak plácáte?
Poutník pivo je to pitelné?, (Standa Chrpát, 25.12.2005 13:58) celé vlákno | reagovat
Vím o docela lepší situaci.V okr.Louny v obci Lenešice je hostinec U Vlků a čepují tam Lounskou desítku půllitr za 10Kč!!!! Určitě kvalita Lounského piva se nedá srovnat s nějakým POUTNÍKEM. To už můžu jít do Kauflandu a koupit si Ambrosii v ceně do 4 Kč.Kdyby byla točená za 8 Kč tak mám 100% marže, ale kdo bude tu sračku pít?
neuvěřitelné, (Martin Štros, 20.12.2005 18:22) celé vlákno | reagovat
Tak to je teda hodně levná hospůdka, je vidět, že ta paní to dělá ráda, miluje svojí hospůdku a nepracují v ní jen pro vydělávání. I cena plzeňské 12 za 21Kč je až neuvěřitelně nízká. Škoda že tady v Praze jsou nejlevnější piva dvakrát tak drahá a ještě jde v drtivé většině o obyčejná G a S...
Vyhledávání