úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivovarská restaurace U Richarda

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Dobná oprava, (Eva Putnová, 23.03.2005 14:52) celé vlákno | reagovat
Marku, s Vaším článkem naprosto souhlasím, pouze si dovoluji upozornit na dvě chybičky: není náměstí Skřivánkovo, ale Křivánkovo a Žebětín už není vesnička na okraji Brna, ale městská část...i když okrajová. Jinak jsem moc ráda, že se Vám tu líbilo.
Richard 10, (Tomáš Semrád, 21.03.2005 11:14) celé vlákno | reagovat
I já jsem vyzkoušel včera Žebětínského Ríšu v desítkové podobě a potvrzuji zde výše popsané. Vynikající, jen tak dále.
13 polotmavé, (Roman Holoubek, 24.01.2005 07:20) celé vlákno | reagovat
Tak jsem jej minulý týden stačil okoštovat. Velmi chutné. Mimo 13 pltm, měli ještě 12 pltm., ale ani já nezjistil jak tato 12-tka vznikla. Ale zdejší piva mi zatím chutnají (a to velmi).
Re: nejenom minipivovary, (Petr Sitař, 13.01.2005 17:08) celé vlákno | reagovat
Žádný strach! Však je vydatně koštujem. V pondělí jsem si přivezl 15 Rohozců přímo od komína a v pátek mi dorazí na loňských degustacích nejúspěšnější pivo - Janáček Patriot! A jelikož je Uherského Brodu opravdu daleko, bude to má premiéra. Už se moc těším!
nejenom minipivovary, (Rosomák, 12.01.2005 21:19) celé vlákno | reagovat
Přátelé dobrého piva. Aniž snižuji chuť piv z minipivovarů (většinou jde opravdu o skvělý zážitek v nejlepším slova smyslu), chci připomenout, že ani mezi klasickými pivovary ještě české poctivé pivo nevymřelo. Co takhle dát si Opata, Rychtáře, Poutníka, Broučka, Portera, Žatec, Janáčka, či další lahůdky...?
Pivu zdar!
Re chovani....., (Karel Bidlo, 12.01.2005 16:23) celé vlákno | reagovat
Další možností je blbeček z bravíčka za pultem co sice zrovna nevrká s blondýnou, ale zato se vám snaží vecpat minimálně deset panáků za hodinu i když vy neustále trváte pouze na tom svém (levném) pivu. To už i to sebelepší pivo má bohužel smůlu.
chovani..., (Pavel, 12.01.2005 08:01) celé vlákno | reagovat
Ono to chovani/informovanost je vubec casty problem. Ja se casto musim premahat abych sam sebe presvedcil, ze dobra vec nemuze za to, ze se kolem ni vyskytne nejaky blbec, nejen v hospodach. V Prostejove U krale Jecminka jsem si dal vyborne pivo, ale za pultem byla tak neprijemna dama, ze mi uplne pokazila zazitek z jinak velmi prijemneho prostredi a na ukor ostatniho sympatickeho personalu. V Olomouci se v nekterych hospodach chovaji bud jak za socialismu - namysleni cisnici liznuti takovym tim "vekslactvim" nebo naopak brigadnice vrkajici pres pult s nejakym blbeckem jak vystrizenym z bravicka a ostatni zakazniky obsluhujici zjevne jen se sebezaprenim... :-(
Richard, (Jiří Jobánek, 11.01.2005 12:13) celé vlákno | reagovat
Na Silvestra pivovar obohatil nabídku o 13% polotmavé nefiltrované- pod názvem KARAMELOVÉ (budou ho mít ješt tak 3 týdny). Jinak musím popsat svůj sobotní kuriózní zážitek ze sobotní návštěvy tohoto pivovárku. Na čepu měli
3 druhy tmavých variant piv- 12% tmavé, 12% polotmavé, 13% polotmavé. Světlé nebylo! Bohužel personál v pivovaru nám nebyl schopen sdělit, zda 12% polotmavé se připravuje už na varnách nebo se "řeže" až na sklepích. Vůbec informovanost personálu je strašná (měl by mu majitel udělat nějaké školení) a jejich přístup a chování ještě horší.
škoda, že tak daleko, (Standa Jakoubek, 11.01.2005 09:08) celé vlákno | reagovat
škoda, že je pro mě Brno a okolí poněkud z ruky, hnedka bych zašel; opravdu pěkný článek :-)
Potvrzuji, (Roman Holoubek, 11.01.2005 07:22) celé vlákno | reagovat
Marku, ty máš duši poeta, zdravím Tě.
To jsme se museli těsně minout, také jsem byl počátkem prosince v Žebětíně a tvůj článek můžu jen podškrtnout a podepsat. Pravdu díš.
Vyhledávání