Komentáře
článku: U Točíka - Od hospůdky k restauraci, od domácí k hospodské kuchyni.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
No, jóóó´....Točík já jsem z poměrně hódně dalekých Litoměřic (severní Čechy) ale na tuto hospodu mám rovněž nezapomenutelné vzpomínky (onehdá jsem tam strávil tři dny v kuse a vůbec jsem se nenudil)...přeju Honzíkovi a celému personálu hodně zdaru do dalších let.
Děkuji autorovi za článek, do Kunžaku jsme dřív pravidelně jezdili při naší motodovolené. Mám na tuto hospodu a vůbec na Kunžak nádherné vzpomínky, které jsem si právě nostalogicky připomenul. Pro nás pivaře zde probíhaly nezapomenutelné "Plechové neděle". Tzn. hurá na pivo a všichni budem na plech. :o)) Určitě tam zas někdy zavítám.
Honza "Čenda" Spousta, Louny
Honza "Čenda" Spousta, Louny
Protože často jezdím přes Kunžak do Jindřichova Hradce a fandím třeboňskému Regentu a jeho majiteli panu Staskovi a vůbec všem malým českým pivovarům určitě vyzkouším, díky za tip. Tom, Brno.
Vyhledávání
Je to prostě super hospoda, kde se setkávají super lidi.
Není léta, že bychom se nezastavili U Točíka na pivko, je to už pro nás tradice.
A teď jak je opravená - je to prostě super.
Celý Kunžak je super. :)