úvod
homepage

Komentáře

článku: Salzburské pivovary a pivovárky

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Re: Re: Re: Augustiner, (Augustiner 2013, 02.10.2013 20:47) celé vlákno | reagovat
Každý si vypláchne krug, zaplatí příslušnou částku paní za okýnkem a ta mu oplátkou vydá poukázku. Pak se postaví do fronty, podá kupón maníkům u dřevěných sudů a ti mu natočí zaplacené pivo (buď do půllitru nebo do tupláku).
Výstavní informace, (Jarmil, 09.03.2012 13:00) celé vlákno | reagovat
Dobrý den,
jsem sběratelem pivních kuriozit, zajímám se o pivovarnictví, provozuji malou hospůdku, kde upřednostňuji zastoupení minipivovarů a také se rád toulám po horách. K Salzburgu jsem se chtěl vydat už loni na podzim, ale počasí tomu chtělo jinak. Takže Vaše informace se mi budou na nadcházející letní dovolenou náramně hodit. Mockráte Vám děkuji. Při dočtení Vašeho článku do konce jsem měl chuť vyrazit ještě tenhle víkend. Napsal jste to znamenitě. Až se odtud vrátím, napíši Vám své pocity. Díky. J
Re: ...., (Weetek, 28.02.2012 17:42) celé vlákno | reagovat
Redbull ať si sponzoruje koho chce, klidně i Salzburg, nikde ale není psáno, že sponzor musí měnit jméno a barvy klubu. Proti manýrům, které RB v klubu prosazuje, se zvedla vlna odporu, ke které se solidárně přidávali fans mnoha evropských klubů. Na fotbal se teď dá jít do Salzburku i s nevidmou prababičkou, atmosféra je totiž poněkud kostelní a že by bylo vyprodáno, nehrozí ani v zápasech evropských pohárů. Někomu se to třeba líbí, já bych ovšem nechtěl, aby můj klub koupila Coca Cola, přejmenovala ho na Fanta Praha a nutila hráče kopat v oranžových tričkách.
...., (vojta, 28.02.2012 10:40) celé vlákno | reagovat
Clanek pekny, na pivo hned chut byla, ale fotbalu moc nerozumis! Koho jineho by mel nadnarodni red bull sponzorovat, kdyz ne Salzburk? Je tam doma a i samotny Dietrich Mateschitz u salzburskych jezer bydli. V ere pred RB, patrili fanousci "fialek" k nejhorsim a nejproblemovejsim v Rakousku a dnes se nemusis bat vyrazit na moderni stadion ani s detmi, coz v drivejsich dobach nebylo mozne!
Re: Re: Augustiner, (Weetek, 27.02.2012 10:35) celé vlákno | reagovat
Pokud si dobře vzpomínám, každý si vypláchne krug, stoupne do fronty, dá paní za okýnkem příslušnou částku a pak si jde natočit. Jak moc je celý systém čecháčkovzdorný netuším, ale asi je, jinak by už zkrachovali :-)
Re: Augustiner, (Weetek, 27.02.2012 10:34) celé vlákno | reagovat
Děkuju za opravu, ten Schlägl mi úplně vypadl z hlavy, asi proto, že jsem tam bohužel nikdy nebyl.
Re: Augustiner, (Lukáš "Elf" Provazník, 26.02.2012 17:57) celé vlákno | reagovat
Tak tohle mě také napadlo. A hned jsem si představil zástupy Čecháčků, kterak se to snaží využít.
Augustiner, (tomas, 26.02.2012 10:29) celé vlákno | reagovat
Hezkej článek o místě kam bych se chtěl taky jednou konečně podívat. Jen bych doplnil, že u ročního výstavu pivovaru Stiegl chybí myslím jedna nula a Augustiner není jediný klášterní pivovar v Rakousku. Premonstráti vaří pivo v Schläglu kousek za českou hranicí a mimo jiný vlastní i známý skiareál Hochficht. O tom se může cisterciánům z nedalekýho Vyššího Brodu kde z pivovaru udělali soudruzi poloruinu jen zdát.
Augustiner, (Jiří Kaňa, 24.02.2012 09:58) celé vlákno | reagovat
Jak se tam v tom samoobslužném režimu eviduje spotřeba a jak se pak platí?
Vyhledávání