Komentáře
článku: Jak se vaří Novoveselské Kobra (2)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 |
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Nic není nemožnééé :-)
java@centrum.sk
Honzo,
ak by som mal reálny záujem o dodanie takéhoto zázraku - dalo by sa o tom uvažovať?
Jarek
ak by som mal reálny záujem o dodanie takéhoto zázraku - dalo by sa o tom uvažovať?
Jarek
kontakt na mě 66@seznam.cz
zdravim nejspíš pojedu ve čtvrtek ráno kolem mohl bych se stavit bohužel nevím přesnou adresu ani mobil - budete doma? s pozdravem Petr
Zdravím. Děkuji za zájem - ochutnat může každý kdo má chuť a staví se na kus řeči. Pomoci při výrobě mohu ale spíše radou z praxe co se osvědčilo a co ne.
zdravím - obdivuju váš minipivovárek a chci se zeptat jestli je u vás možnost degustace vašeho piva případně i možná pomoc ,spolupráce při výrobě pivovaru
díky za info Petr
díky za info Petr
použil jsem Mirelon 30mm. Teplem se ale zkracuje a slábne - na druhou stranu lze snadno umývat (když chmelovar vyvaří). Tepelná izolace je dostatečná - časem člověk ví o kolik to zchladne tak s tím již počítá.
dobrý den,
čím máte izolovanou varnu? A je to dostačující?
Martin
čím máte izolovanou varnu? A je to dostačující?
Martin
Po zhlédnutí videa jsem byl celkem frustrován coby hrncovařič. Gratuluji k technickému umu a přeji samé dobré várky.
Je to normální nerez 4301 tl. 1,5mm stejny jako na spilku
Nádhera-a ten nerezový plech máš nějaký speciální potravinářský, nebo stačí klasický matný 0,8mm?
dík za odpověď
Martin
dík za odpověď
Martin
Otvory jsou 2x20mm (dostupná velikost raznice ve firmě, kde jsem si to nechal dělat :-) a rastr je cca 8mm aby dno nebylo příliš vyrážením zdeformované/vypoulené. Scezuje výborně. Důležitější než dno je ale kvalitní šrot/šrotovník, který nepoškodí příliš pluchy a dostatečně jemně pošrotuje slad. Používám jako všichni ten ruční Pork ale není to dokonalé.
Jak jste spokojen se scezovacím dnem? Moc by mě pomohla informace jak velké máte drážky a v jakém rastru. Předem děkuji.
to abych nezapoměl foutoaparát a batelky ;) jj tohle je potřeba pořádně našpionovat ;) a pak doma taky vyrobit
Spilka je izolovaná, chlazená přes CU spirálu ve vodní lázni v dvouplášti kompresorem. Proto může být v pokojové teplotě.
Zdravím, spilku máš po zakvašení v místnosti s jakou okolní teplotou?
Určitě bude nejlepší, když si 4.12. poklábosíme osobně.
Doporučuji návštěvu akce PIHA 4.12. v SOŠ Podskalská v Praze, kde Honza Zimmermann bude - i s prezentací své Kobry.
1 | 2 |
Vyhledávání
Chci se zeptat, jak jste svařoval tu nerez? Jestli metodou TIG, klasicky MMA, nebo jinak?
Za odpověď díky. Přeji hodně zdaru!
Rudolf