úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak se vaří Novoveselské Kobra (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle vláken

druh svaru, (Rudolf, 30.11.2012 11:26) celé vlákno | reagovat
Zdravím, velice obdivuji šikovné lidi, takže jedním slovem krása. Jste machr.

Chci se zeptat, jak jste svařoval tu nerez? Jestli metodou TIG, klasicky MMA, nebo jinak?
Za odpověď díky. Přeji hodně zdaru!
Rudolf
Re: pivovar, (Honza Had, 28.04.2012 11:25) celé vlákno | reagovat
Nic není nemožnééé :-)
doplňujem mail adresu, (java, 26.04.2012 12:41) celé vlákno | reagovat
java@centrum.sk
pivovar, (java, 26.04.2012 12:40) celé vlákno | reagovat
Honzo,
ak by som mal reálny záujem o dodanie takéhoto zázraku - dalo by sa o tom uvažovať?

Jarek
Re: Re: Re: pivovárek, (petr, 03.01.2012 17:19) celé vlákno | reagovat
kontakt na mě 66@seznam.cz
Re: Re: pivovárek, (petr, 03.01.2012 17:17) celé vlákno | reagovat
zdravim nejspíš pojedu ve čtvrtek ráno kolem mohl bych se stavit bohužel nevím přesnou adresu ani mobil - budete doma? s pozdravem Petr
Re: pivovárek, (Honza Had, 03.01.2012 09:05) celé vlákno | reagovat
Zdravím. Děkuji za zájem - ochutnat může každý kdo má chuť a staví se na kus řeči. Pomoci při výrobě mohu ale spíše radou z praxe co se osvědčilo a co ne.
pivovárek, (petr, 01.01.2012 11:34) celé vlákno | reagovat
zdravím - obdivuju váš minipivovárek a chci se zeptat jestli je u vás možnost degustace vašeho piva případně i možná pomoc ,spolupráce při výrobě pivovaru
díky za info Petr
Re: izolace, (Honza Had, 14.08.2011 15:10) celé vlákno | reagovat
použil jsem Mirelon 30mm. Teplem se ale zkracuje a slábne - na druhou stranu lze snadno umývat (když chmelovar vyvaří). Tepelná izolace je dostatečná - časem člověk ví o kolik to zchladne tak s tím již počítá.
izolace, (Martin, 13.08.2011 19:21) celé vlákno | reagovat
dobrý den,

čím máte izolovanou varnu? A je to dostačující?

Martin
Obdivuhodné, (Peko, 11.08.2011 01:08) celé vlákno | reagovat
Po zhlédnutí videa jsem byl celkem frustrován coby hrncovařič. Gratuluji k technickému umu a přeji samé dobré várky.
Re: Re: Re: Krásná podívaná, (Honza Had, 26.07.2011 08:47) celé vlákno | reagovat
Je to normální nerez 4301 tl. 1,5mm stejny jako na spilku
Re: Re: Krásná podívaná, (Martin, 25.07.2011 18:08) celé vlákno | reagovat
Nádhera-a ten nerezový plech máš nějaký speciální potravinářský, nebo stačí klasický matný 0,8mm?
dík za odpověď
Martin
Re: scezovací dno, (Honza Had, 15.06.2011 15:49) celé vlákno | reagovat
Otvory jsou 2x20mm (dostupná velikost raznice ve firmě, kde jsem si to nechal dělat :-) a rastr je cca 8mm aby dno nebylo příliš vyrážením zdeformované/vypoulené. Scezuje výborně. Důležitější než dno je ale kvalitní šrot/šrotovník, který nepoškodí příliš pluchy a dostatečně jemně pošrotuje slad. Používám jako všichni ten ruční Pork ale není to dokonalé.
scezovací dno, (spen, 14.06.2011 11:09) celé vlákno | reagovat
Jak jste spokojen se scezovacím dnem? Moc by mě pomohla informace jak velké máte drážky a v jakém rastru. Předem děkuji.
Re: Re: Spojené nádobí, (Bobr, 23.11.2010 20:42) celé vlákno | reagovat
to abych nezapoměl foutoaparát a batelky ;) jj tohle je potřeba pořádně našpionovat ;) a pak doma taky vyrobit
Re: SPILKA, (Honza Had, 15.11.2010 08:45) celé vlákno | reagovat
Spilka je izolovaná, chlazená přes CU spirálu ve vodní lázni v dvouplášti kompresorem. Proto může být v pokojové teplotě.
SPILKA, (DoubleP, 14.11.2010 20:44) celé vlákno | reagovat
Zdravím, spilku máš po zakvašení v místnosti s jakou okolní teplotou?
Re: Spojené nádobí, (Honza Had, 05.11.2010 13:04) celé vlákno | reagovat
Určitě bude nejlepší, když si 4.12. poklábosíme osobně.
Re: Spojené nádobí, (Luděk, 05.11.2010 07:13) celé vlákno | reagovat
Doporučuji návštěvu akce PIHA 4.12. v SOŠ Podskalská v Praze, kde Honza Zimmermann bude - i s prezentací své Kobry.
12
Vyhledávání