úvod
homepage

Komentáře

článku: Budeme následovat Slovensko?

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Re: Re: Re: Prognosis, (Jiri.J, 09.10.2009 19:06) celé vlákno | reagovat
Měl jsem jej v tomto roce jen sporadicky. Zpočátku jsem si myslel, že je to jen letní sezónní výkyv způsobený nadměrnou letní poptávkou, ale on chutná pořád stejně i teď. Zbaven své charakteristické chuti a totéž mi potvrdil i Děkan... Asi se můžeme rozloučit s dalším dobrým pivem.
Re: Re: Prognosis, (Jiří Kaňa, 09.10.2009 18:30) celé vlákno | reagovat
Nestraš s tím Rychtářem... Vážně se s ním něco děje??
Re: Prognosis, (Jiri.J, 09.10.2009 18:03) celé vlákno | reagovat
Obávám se, že to je ta jak píšete. S hrůzou pozoruji, co provádí aktuálně K Brewery. Lobkowicz se vaří v Platanu, Rychtář se náhle téměř nedá pít...Obávám se, že Slovensko budeme do pěti let následovat se vší parádou.
Prognosis, (David Ručka, 08.10.2009 20:56) celé vlákno | reagovat
Ten závěr mi připadá velice optimistický. Copak dnes je deset nebo patnáct průmyslových pivovarů s pitelným pivem? To mi je prosím vyjmenujte! Já vím tak o třech, z toho jen jeden má celostátní dosah. Do deseti let zůstane do deseti průmyslových pivovarů, stejný počet jako dnes pitelných a vznikne mnohoset minipivovarů nejrůznější úrovně.
Politici nechtějí využít potenciál pivovarnictví , (Kuba, 06.10.2009 15:38) celé vlákno | reagovat
Neschopnost předvídat představuje problém celé české politiky. Jinak řečeno, látají se díry ve státní kase, ale zainteresovaní už nevidí potenciál, který v sobě české pivovarnictví má. Nejen pro potravinářský průmysl, ale i pro cestovní ruch, historii. Právě na pivovarnictví lze totiž postavit přinejmenším prosperitu regionů. Zvýší-li se spotřební daň na pivo, pak je jasné, že tomu tak nebude. Přitom třeba příklad Budějovického Budvaru, nejen jako symbolu města a kraje,ale i tahouna místní ekonomiky, ukazuje trend, jakých bezesporu najdeme po Česku víc. Zhorší-li se ale dál pivovarům ekonomické prostředí, je zjevné, že se to pak projeví i v jejich okolí.
Vyhledávání