Komentáře
článku: Zamyšlení nad důvodem existence knížky Pivo
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
No vidis, to by byla inovace. Sepsat knizku toho, co jsi za poslendi rok vylil do kanalu/drezu/jinam...
Myslet si to určitě mohli:-) Já jsem si kupříkladu taky myslel, že berounská čtrnáctka bude dobrá. Dokud jsem tu siláž neochutnal a nevylil do dřezu...
Ale oni si to o nasich pivech myslet mohli. Proto to jejich hodnoceni je takove, jake je:)
Ale jak Romane pises, muzeme ty doporuceni na pivni gastronomii vyzkouset:)
Ale jak Romane pises, muzeme ty doporuceni na pivni gastronomii vyzkouset:)
Jirko, nejhorší je, že jsem si tu knížku nadělil sám ...
A nyní mne napadlo, že na SP už chvíli se probírá Cuisine a la Biére - kniha se jistě stane skvělým vodítkem k danému tématu :-)
A nyní mne napadlo, že na SP už chvíli se probírá Cuisine a la Biére - kniha se jistě stane skvělým vodítkem k danému tématu :-)
K té G 9 bych jen ještě doplnil, že podávat jako aperitiv samozřejmě, ale pouze při slavností příležitosti, nejlépe do ručně zhotovených sklenic Mooser či Riedel!
Super. Díky za zajímavý tip Cuisine a la Biére. Ještě seženu starouše a radegast a jdu vyzkoušet..
Důvod existence knížky "Pivo"? Aby někomu umožnila pokusit se udělat ti radost vánočním dárkem :-)
Této knihy jsem si všiml cca před rokem a půl v knihkupectví. Zmínil jsem se o tom někde na SP. Naprosto souhlasím s Romanem. Zcela nahodilý výběr piv, popis jejich senzorických vlastností velmi svérázný, gastronomické užití úsměvné...
Tak to je opravdu zajímavé. Ze Staropramene jsem nikdy nic takového necítil. Asi jej budu muset zase zkusit.
Ten Braník je taky zajímavý. Ty se, Romane, ošíváš, když piješ jedenáctku zhágébéčkovanou z dvanáctky - a přitom Braník má přirozený říz!
Ten Braník je taky zajímavý. Ty se, Romane, ošíváš, když piješ jedenáctku zhágébéčkovanou z dvanáctky - a přitom Braník má přirozený říz!
Vyhledávání
PS: A nemusí to v¨být zrovna knížka - stačí udělat výběr a napsat o tom blog.