úvod
homepage

Komentáře

článku: Zamyšlení nad důvodem existence knížky Pivo

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Re: Re: Re: Hodnoceni piv, (Roman Holoubek, 04.01.2009 15:04) celé vlákno | reagovat
Pravda, Jirko, jak Tě znám, šlo by o docela slušný seznam - takové Tvé varování - tohle nepijte, to už bylo v dřezu. A myslím, protože něco málo vím z toho co jsi už vylil do čističky, že by se na Tebe hezkých pár lidiček sesypalo.

PS: A nemusí to v¨být zrovna knížka - stačí udělat výběr a napsat o tom blog.
Re: Re: Hodnoceni piv, (Honza Kočka, 03.01.2009 19:17) celé vlákno | reagovat
No vidis, to by byla inovace. Sepsat knizku toho, co jsi za poslendi rok vylil do kanalu/drezu/jinam...
Re: Hodnoceni piv, (Jiří Kaňa, 03.01.2009 18:50) celé vlákno | reagovat
Myslet si to určitě mohli:-) Já jsem si kupříkladu taky myslel, že berounská čtrnáctka bude dobrá. Dokud jsem tu siláž neochutnal a nevylil do dřezu...
Hodnoceni piv, (Honza Kočka, 03.01.2009 15:54) celé vlákno | reagovat
Ale oni si to o nasich pivech myslet mohli. Proto to jejich hodnoceni je takove, jake je:)

Ale jak Romane pises, muzeme ty doporuceni na pivni gastronomii vyzkouset:)
Tak to mne nenapadlo, (Roman Holoubek, 03.01.2009 14:36) celé vlákno | reagovat
Jirko, nejhorší je, že jsem si tu knížku nadělil sám ...

A nyní mne napadlo, že na SP už chvíli se probírá Cuisine a la Biére - kniha se jistě stane skvělým vodítkem k danému tématu :-)
ještě doplnění, (Jiri.J, 03.01.2009 14:01) celé vlákno | reagovat
K té G 9 bych jen ještě doplnil, že podávat jako aperitiv samozřejmě, ale pouze při slavností příležitosti, nejlépe do ručně zhotovených sklenic Mooser či Riedel!
Zajímavé, (Petr Ž., 03.01.2009 12:50) celé vlákno | reagovat
Super. Díky za zajímavý tip Cuisine a la Biére. Ještě seženu starouše a radegast a jdu vyzkoušet..
Důvod, (Jiří Kaňa, 02.01.2009 18:22) celé vlákno | reagovat
Důvod existence knížky "Pivo"? Aby někomu umožnila pokusit se udělat ti radost vánočním dárkem :-)
Pivo, (Jiri.J, 02.01.2009 15:06) celé vlákno | reagovat
Této knihy jsem si všiml cca před rokem a půl v knihkupectví. Zmínil jsem se o tom někde na SP. Naprosto souhlasím s Romanem. Zcela nahodilý výběr piv, popis jejich senzorických vlastností velmi svérázný, gastronomické užití úsměvné...
Staropramen a Braník, (Jiří Kaňa, 31.12.2008 18:49) celé vlákno | reagovat
Tak to je opravdu zajímavé. Ze Staropramene jsem nikdy nic takového necítil. Asi jej budu muset zase zkusit.
Ten Braník je taky zajímavý. Ty se, Romane, ošíváš, když piješ jedenáctku zhágébéčkovanou z dvanáctky - a přitom Braník má přirozený říz!
Vyhledávání