Komentáře
článku: Primátor Stout
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 |
Zobrazit komentáře:
podle vláken
...samozřejmě,těším se,např.v Brně lze pravidelně ochutnat (po domluvě i do jejich skla)čepované náchodské (minim.3 položky)na lednovém veletrhu GO/Regiontour,kde zhruba uprostřed pavilonu B mívá tradičně Náchodsko stánek a alespoň 2x denně ochutnávky(i 16 a 24stupňové),každý rok to lehce obměňují.S panem výčepním již se známe dobře a informuje mě o dění v pivovaru.Jen nevím,zda berou vodu z Bělovsi(původně kyselka Ida-teď pod tou značkou stáčejí cosi Slováci z těch jejich hor...).Protože ta obsahuje mj.i arsen(pod hygienickou normou,ale na minerálkách byl uváděn).V.
Pivovar Náchod se činní, což je skvělé. Už jsem ochutnal vše z jeho produkce. Super je Weizenbier i Englisch Ale. Na Stout se také těším. Naopak moc mne neoslovilo pivo Double 24%.
Tak na tohle pivo se velmi tesim od doby, co se prosaklo, ze se chysta. Snad konecne radny "prumyslovy" Stout na trhu. Verim ze nachodaci si dali jako vzdy praci s recepturou a varenim a poslou limonadove exkrementy typu Kelt do vecnych lovist :-) ...a me se konecne uvolni misto v kvasnych nadobach i na jine nedostatkove typy piv :-). Trikrat hura.
Tak tedy první skutečný stout z průmyslového pivovaru v ČR. Doufám, že to bude dobré pivo.
Skladba sladů a chmele vypadá velmi atraktivně.
Jsem na něj zvědavý a těším se. Honzo, nevíš, kdo dělal recepturu? Honza Šuráň? Kolik má EPM?
Skladba sladů a chmele vypadá velmi atraktivně.
Jsem na něj zvědavý a těším se. Honzo, nevíš, kdo dělal recepturu? Honza Šuráň? Kolik má EPM?
1 | 2 |
Vyhledávání