Komentáře
článku: Statistika nuda je ...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Tak lidi. Pojdme vesele změřit síly v pití piva. Pojďte se ukázat www.pivnistatistika.cz
"...jiná záhadná story o servírce v záběhu a hodným sládkovi..." :-) hezky napsaný a ačkoliv nevím, o co jde, vím, že takovýhle vyskytnuvší se akce jsou nejlepší a v člověku zůstanou :-)
Byl jsem tam v pátek a mimojiné jsem dal nefiltr. 12 Rakovník a byla dobrá. Jinak mezi mými novinkami vyhrála Burianova kvas. 11, recepturou se určitě odlišuje od Konráda.
/novinkami byla ještě piva Paulaner, řezaný Žatec a 10 kvas. a 11 z klubu Buriana/. Kvas. Paulaner nebyl tak jsem ještě u vedlejšího stánku dal medvědův med, sladák.. Apropos tím zpožděným vlakem co si dorazil jsme my pokračovali po pěkném širém noclehu na Ostrov a dál Velký Rybník, ale díky ČD přípoj ujel a u Hastrmana jsme měli jen 3/4 hodiny místo 2 na ochutnání tmavé novinky! Nakonec jsem jí ochutnal jen z petky, i když jí měli na pípě a já vypil 3 piva, ale to už je jiná záhadná story o servírce v záběhu a hodným sládkovi..:-'
/novinkami byla ještě piva Paulaner, řezaný Žatec a 10 kvas. a 11 z klubu Buriana/. Kvas. Paulaner nebyl tak jsem ještě u vedlejšího stánku dal medvědův med, sladák.. Apropos tím zpožděným vlakem co si dorazil jsme my pokračovali po pěkném širém noclehu na Ostrov a dál Velký Rybník, ale díky ČD přípoj ujel a u Hastrmana jsme měli jen 3/4 hodiny místo 2 na ochutnání tmavé novinky! Nakonec jsem jí ochutnal jen z petky, i když jí měli na pípě a já vypil 3 piva, ale to už je jiná záhadná story o servírce v záběhu a hodným sládkovi..:-'
Tak jsem vyzkoušel náchodský mix weizen+double. Musím potvrdit jedná se o vynikajicí kombinaci.
Tomáši, komentujeme chuť piv na konkrétní akci, ne jejich chuť přímo u zdroje. Proti Vrchlabí ani zbylým dvěma pivům nic nemám, jsou dobrá, Bakaláře jsem si užil v květnu, Paku zase na slavnostech v Nepomuku, vždy bez chybičky. Tady se mluví o Dočesné. Mohl jsem mít smůlu na konkrétní soudek, mohlo to být taky tím, že to pivo tam stálo nějakou dobu na sluníčku. Ne každé pivo toto vydrží...
Musím Vrchlabí obhájit, protože před 14 dny jsem ochutnal celej sortiment přímo u zdroje a kromě medovýho piva, který mně neoslovilo (nebylo ale nepitelný), jinak žádný nezklamalo. Určitě se najdou v CZ lepší piva, ale za mizerná až příšerná bych je rozhodně neoznačil. Lepší a dobře pitelný průměr(ceny točeného v piv.baště raději nekomentuji). Jinak na akcích typu Dočesná se může lehce stát, že některý pivo nebude OK. Pivo dostává převážením, kdy není čas na zklidnění piva, skladováním na slunci a následným rychlochlazením docela zabrat.
12% z Vrchlabí byla mizerná až příšerná i loni, takže to by mě zas tak nepřekvapilo...
Bohužel, i o tom jsou pivní slavnosti. Někdy se pivo prostě nepovede. O to horší je to v případě, že se tak stane na Dočesné...
Jako velmi špatně pitelná hodnotím 12% Vrchlabí, 12% Bakaláře z Rakovníka a 12% Novou Paku. Proti dalším 14 vzorkům, které jsem zde ochutnal, jsem žádné výhrady neměl.
Jako velmi špatně pitelná hodnotím 12% Vrchlabí, 12% Bakaláře z Rakovníka a 12% Novou Paku. Proti dalším 14 vzorkům, které jsem zde ochutnal, jsem žádné výhrady neměl.
Vyhledávání