Komentáře
článku: Dovolená na pivní poušti
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Ten "nějaký pivovar" v Železné Rudě funguje skoro 2 měsíce (od 20.7.) a např. na tomto serveru je o něm zmínka 17.7., stačí zadat do vyhledávače Železná Ruda
Až budeš projíždět Vysočinou, nezapomeň na tyto štace: Dražíč, Želiv a Dalešice. Tam všude je ráj! Pokud jde o Šumavu,nějaký pivovar funguje v Železné Rudě,bližší zprávy nemám. Ví někdo něco víc?
To skutečně si dát mohu,ale i když stejná značka neznamená stejnou chuť.Dobré pivčo potřebuje svoje a mám rád lidi,kteří práci sládků neničí.Jinak fandím všem malým pivovarům.
Tondo, pokud jsi opravdu přímo z Klatov, myslím si, že si točené Svijany můžeš dát v nejednom podniku.
A pokud nevíš, čeho se napít, zajdi k panu Pavlasovi do Modrého abbé, kde si vybere i ten nejnáročnější pivař, vždyť pít pořád dokola jen Svijany je tak fádní ....
A pokud nevíš, čeho se napít, zajdi k panu Pavlasovi do Modrého abbé, kde si vybere i ten nejnáročnější pivař, vždyť pít pořád dokola jen Svijany je tak fádní ....
Jsem z Klatov a nemít kamaráda, který pro přátele má doma naraženy Svijany,tak nevím čeho se napít.Svijany jsou vynikající.
Jako otec od rodiny bydlící na druhém konci Liberce nemůžu bohužel být každý den u sebe v hospodě. Jestli se někdo zastaví speciálně z důvodu debaty o homebrewingu ¨je nutné se pro jistotu předem dohodnout na mé přítomnosti viz e-mail.
Pokud byste si nekdo chtel dat dobre pivko v Liberci a pri tom poklabosit o homebrewingu, zaskocte za Hrochem:
Kulečník u Hrocha, koleje Technické Univerzity Liberec Harcov, blok F z boku, ulice Švabinského. Jedná se o kulečníkovou hernu se dvěma karambolovými stoly, dvěma poolovými stoly, sezením u kulečníků a hospodou s padesáti místy. Kromě jedné dobře odvětrané místnosti pro 16 lidí je celý prostor nekuřácký. Na čepu 11 Svijanský Máz 18Kč, 12Svijanský Rytíř-Bitter 19Kč, 12,5-Svijanský kvasničák 20Kč, 13-Svijanská kněžna tmavá 20Kč.
K jídlu studená kuchyně utopenci, syrečky, zavináče, pepřenky.
Během vysokoškolských prázdnin omezený provoz pouze s 11kou. Jinak od 18hodin do 01hodin denně.
Kulečník u Hrocha, koleje Technické Univerzity Liberec Harcov, blok F z boku, ulice Švabinského. Jedná se o kulečníkovou hernu se dvěma karambolovými stoly, dvěma poolovými stoly, sezením u kulečníků a hospodou s padesáti místy. Kromě jedné dobře odvětrané místnosti pro 16 lidí je celý prostor nekuřácký. Na čepu 11 Svijanský Máz 18Kč, 12Svijanský Rytíř-Bitter 19Kč, 12,5-Svijanský kvasničák 20Kč, 13-Svijanská kněžna tmavá 20Kč.
K jídlu studená kuchyně utopenci, syrečky, zavináče, pepřenky.
Během vysokoškolských prázdnin omezený provoz pouze s 11kou. Jinak od 18hodin do 01hodin denně.
Je to hlavne moje chyba, ze jsem to v tomto stavu pustil ven. Take mi slo hlavne o informace. Jirka to uz napravil. Timto se gramatikomanum(neni to mysleno zle) omlouvam...
Myslím si, že bych si zde neměl dělat reklamu. Soukromé dotazy zodpovím e-mailem hroch.liberec@volny.cz
Omlouvám se za chyby v gramatice. Jsem založením technik a jazyky ať již rodným nebo cizími mám velké problémy. Holt nedá se to vypočítat. Osobně jsem si myslel, že tady jde především o názory, informace, zkušenosti a sdílení zážitků. Nikdy jsem si nedělal ambice své názory tisknout a to především, z důvodu slabého slohu a gramatiky.
velmi zajímavý článek... ale ze čtení mě dost bolí oči a hlava, protože v tomto článku strašně trpí můj rodný jazyk... (myslím si, že na oficiálním webu nemá článek s tolika gramatickými chybami co dělat)
K charakteristice současné podúrovně PU bych ještě přidal: prázdné a zatuchle páchnoucí.
Pojedu do Liberce v nejbližší době na sobotu a neděli - jak se ta požehnaná občerstvovna se čtyřma kohoutama Svijan jmenuje a kde ji najdu ?
No a úplně nesměle nakonec - kapka domácího pěníku by se případně při té příležitosti ochutnat nedala?
Díky za odpověď
Petr Vácha
Pojedu do Liberce v nejbližší době na sobotu a neděli - jak se ta požehnaná občerstvovna se čtyřma kohoutama Svijan jmenuje a kde ji najdu ?
No a úplně nesměle nakonec - kapka domácího pěníku by se případně při té příležitosti ochutnat nedala?
Díky za odpověď
Petr Vácha
Vyhledávání