úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní samet aneb Kde se pivo vaří...

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

"Švestka?", (Petr, 18.11.2005 14:49) celé vlákno | reagovat
Většina piv byla velmi dobrá, snad jen kvůli světlé dvanáctce bych se do Hukvald určitě netrmácel. A hlavně: "Trubač Švestka" by mohla být velice pozoruhodná černá desítka, kdyby do ní nepřidávali syntetické švestkové aroma, které odpuzuje už při prvním přičichnutí (to patří do bonpari a ne do piva)!
Nejenom pivo..., (Petr, 18.11.2005 07:50) celé vlákno | reagovat
Nebyla špatná ty kvasnicová "domácí" od "Mistra sládka" ale ta jejich hosteska ta byla dobrá...P:-)
Další piva, (Luděk, 17.11.2005 23:00) celé vlákno | reagovat
Já jsem na Pivním sametu v pátek ochutnal ještě Xavera z Blučiny u Brna, Cheb 14 a Krakonoše kromě výše uvedených - a na ten Klášter, jda od tramvaje, jsem taky narazil :-) a taky jsem si dal jeden kousek.
Klášter, (Martin, 16.11.2005 14:35) celé vlákno | reagovat
Děkuji. Už jsem v obraze. M:-)
Klaster - Hradiste, (Ondra Koucky, 16.11.2005 13:44) celé vlákno | reagovat
Klásterní pivnice
Ovenecká 15
Praha 7 - Holesovice
(hospody pro znalce)
Jak to jen ..., (Chody, 16.11.2005 11:25) celé vlákno | reagovat
Vysvětlím to polopaticky. Přijeli jsme od výstaviště tramvají, číslo bohužel už nevím. Před výstupem na zastávce Letenské náměstí je kolmá ulice na jejímž konci je v čele Technické muzeum, no a v této ulici cca uprostřed se již tato restaurace nachází.
Klášter, (Martin, 16.11.2005 10:34) celé vlákno | reagovat
Mohu se zeptat, kde se přesně nachází u technického muzea hospoda - restaurace, kde točí nepasterizované pivo Klášter? Děkuji. M
Vyhledávání