úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní monitoring po vlastech českých a moravských (III.)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

pomozte prosim, (anton, 05.06.2005 17:05) celé vlákno | reagovat
Dobry den.Mohli byste mi prosim poslat statistiky ceskeho pivniho trhu (grafy-kolacovy tip,slopcovy tip aj.) za rok 2004 az po soucastnost.predem dekuji
souhlasím, (Martin Borský, 18.05.2005 22:25) celé vlákno | reagovat
Díky Tomovi i Zdeňkovi za článek, resp. komentář. Mluvíte mi z duše...!
Kdyby se všem otevřely oči, (Zdeněk Bok, 18.05.2005 21:30) celé vlákno | reagovat
Děkuji za pěkný článek hovořící i z mé duše. Vše v přírodě i mezi lidmi se řídí nepsanými zákony, tak v i případě piva platí zákon silnějšího. Jako by vše se točilo pouze okolo několika průmyslových gigantů a jiné pivo je nepoživatelné, jako by ten kdo vyjádří svůj názor odlišný od masy je méně cenný. A proto si vážím těch, kteří lidem otvirají oči a chutě, že jsou dobrá piva méně známých značek, že se vyplatí pestrý trh i nápojový lístek. Až i ti kdo jsou zhlouplí reklamou procitnou pak zase bude v Čechách (i na Moravě) radost cestovat a odhalovat bohatsví které máme teřba i v pivu. Přál bych sobě i Vám aby tato doba nastala co možná nejdříve.
Pište i nadále články přibližující i ty "malé rybky" v tom pivním moři.
Zdař Bůh.


dovča, (Chody, 18.05.2005 10:23) celé vlákno | reagovat
To já jsem letos bohužel nevybíral dovolenou a RZ mezi Jindřichovo Hradcem a Třebíčí má na svých netových stránkách jako lákadlo napsáno: "kde si můžete dát například pivo Gambrinus" No úplně se mi dělá špatně, asi budu po večerech pít lahváče nebo točený pivko z igelitky (rozuměj PET).
K Měšťanské desítce ze Strakonic. Měl jsem možnost toto pivo pít jen jako lahvové. Nevím, jestli se vyrábí místo nebo souběžně s desítkou stávající, protože na lahvi byla spodní etiketa Nektar Gold a jen na krčku bylo napsáno Měšťanská desítka 10.
hezký čtení :-), (Standa Jakoubek, 18.05.2005 08:28) celé vlákno | reagovat
jéé, jak já se těším na dovolenou do Clumu u Třeboně, na třeboňskýho Regenta (zejména nepasterizovanýho nefiltrovanýho v pivovarský hospodě...) :-))...
tak konec snění a zase hurá pracovat :-(
Vyhledávání