úvod
homepage

Komentáře

článku: Ohlédnutí za r. 2004 - Pivovarské slavnosti v pivovaru Regent

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Nefiltrované pivo., (Petr Sitař, 28.01.2005 15:22) celé vlákno | reagovat
Také musím potvrdit jedinečnost zážitku při ochutnání Prezidenta 14° přímo ve sklepě z ležáckého tanku. To pivo by probralo i mrtvého.

Jenom škoda, že termín uprostřed prázdnin se mi zatím ani jednou nehodil. No snad to letos vyjde!!!
Krásná akce, (Tomáš Kroupa, 28.01.2005 11:39) celé vlákno | reagovat
Vstupné stálo 100 Kč. :-)
Akce to byla vydařená, nám se ochutnat nefiltrované pivo přímo z tanku podařilo. Dokonce několik... :-) Bylo to to nejlepší pivo, co sem kdy pil! V žádném jiném pivovaru se mi toto nepoštěstilo. Bylo nám řečeno, že to nefiltrované pivo, co se točí nahoře, je stejné kvality. Náš názor ale byl ten, že pouhé stočení piva z tanku do sudu se už na pivu podepíše. I přesto je to pivo skvělé a díky pivovarům za ten nápad stáčet nefiltrované nepasterované pivo přímo z tanku do sudu. Vřele doporučuji ochutnat nefiltrovanou čtrnáctku z kempu poblíž Schwarzenberské hrobky... S reklamou na slavnosti souhlasím, bylo nám řečeno, že se budou konat pravidelně vždy poslední víkend červenci. A tak se teším na shledanou v létě na třetím ročníku slavností piva pivovaru Regent v Třeboni. Čím víc nás tam bude, tím lépe...
doplnění, (Standa Jakoubek, 28.01.2005 11:36) celé vlákno | reagovat
tenhle článek jsem psal už někdy v září; mezi tím jsem pro jistotu napsal do Regenta mail s připomínkou k propagaci na www stránkách; dali mi za pravdu a nedostatek ihned napravili; takže letos se slavnosti piva konají 30.7.2005 :-)
Vyhledávání