úvod
homepage

Komentáře

článku: Spolek znalců piva poprvé v Hradci Králové

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Homebrewing aneb uvar si sve pivo, (Honza, 13.12.2004 16:39) celé vlákno | reagovat
zdravim vsechny priznivce moznosti si uvarit sve pivo!

Myslim, ze mam pro vas dobrou zpravu. Intenzivne pracujeme na projektu homebrewingu, kde byste meli mit moznost si zakoupit suroviny- slady z ruznych sladoven, chmel i kvasnice. NA nasem serveru tomu budeme venovat celou sekci, k de se bude psat o vasich zkusenostech, kde se budou vyjadrovat odbornici a tez resit vase problemy. pokud budete mit zajem, muzeme nechat odegustovat vase piva na nasich setkanich se ctenari, planujeme i vikendova setkani priznivcu homebrewingu v nekterem z restauracnich pivovaru, ktery ma ubytovaci kapacity. Je toho proste hodne.

Cele by to melo vypuknout od unora. Kdo by mel predbezne zajem, napiste na email redakce@svetpiva.cz na sebe kontakt, at o vas vime.

Honza
dvakrát škoda, (weetek, 13.12.2004 12:14) celé vlákno | reagovat
Myslím, že zájemců o homebrewing je určitě hodně. Osobně se bohužel do Hr Kr nedostanu, na pražská setkání jsem ovšem chodil moc rád. Možná by nebylo špatné uspořádat v novém roce další pražskou degustaci, a kdyby se povedlo "ukecat" Petra Hoška na něco jako přednášku na tohle téma, bylo by to skvělé! každopádně zdravím hradeckou akci a přeju dobrou chuť :-)
škoda, (Standa Jakoubek, 13.12.2004 09:59) celé vlákno | reagovat
škoda, že je to pro mě poněkud z ruky; pohrávám si s myšlenkou zkusit si uvařit vlastní pivo,ale nějak pořádně nevím, jak do toho píchnout, proto by se ty informace fakt hodily ...
Vyhledávání