úvod
homepage

Komentáře

článku: Velkomeziříčský minipivovar

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Vše je o penězích, (Svaťa, 02.11.2004 22:07) celé vlákno | reagovat
Neumím moc vyprávět,proto budu stručný.Vařím doma také kvasnicové a také výborné pivo.Mám ale jeden problém,chybí kapitál.Varnu a vše další mám v nerez,recepturu svoji.Problém je v tom,že je nutno mít vybavení od výrobce který má na výrobu minipivovaru povolení.300 litrová varna a vše kolem stojí 3200000kč.Mám pulitry s logem piva,tacky a dobrou kvas. dvanáctku,kterou mohu stáčet do kegů jen pro své kamarády k posezení u selátka.Protože VŠE JE O PENĚZÍCH.
ještě málo k doplnění, (Jiří Jobánek, 01.11.2004 15:52) celé vlákno | reagovat
Měl jsem to štstí navštívít pivovar, když se zrovna vařilo pivo.
Pan sládek je ze Strakonického pivovaru a i při práci si našel chvilku na naše íotázky. Pivo vaří podle Reinheitsgebot 1516, tudíž žádná surogace a cukr. Všechna piva musím rovněž pochválit. I mne zaujala neobvyklá čirost u nefiltrovaných piv nezvyklá.
Pár poznámek pro doplnění, (Borowiec, 01.11.2004 13:40) celé vlákno | reagovat
V Malostánském pivovaru jsem strávil příjemný večer. Souhlasím s tím, že kvalitou piva patří k nejlepším restauračním pivovarům v naší republice. Osobně nejvýše stavím černou dvanáctku, kterou lze srovnávat se špičkovými černými pivy v Německu ( Sasko ). Speciál chuťově přípomíná bock, takových piv je u nás málo. Jestliže ve Velkem Meziříčí jeho kvalitu udrží, získá restaurační pivovar pravidelné návštěvníky. Raritou zůstává také sklo, jak 0.5 džbánky ve dvou verzích tak 0.3 pohár. Tak kvalitmím sklem se v ČR dokáže pochlubit málokterý pivovar. Tácky se znakem pivovaru nejsou k dispozici. Co se vlastního interiéru restaurace týče, méně mohlo znamenat více, zvláště levá část působí kašírovaným dojmem, stříška z obilí potěší alergiky. Obsluha možná proto více preferuje pravou část podniku, kde se nachází výčep. Zaujal také velmi obsáhlý jídelní lístek ( řada pokrmů z ryb), nicméně závitek z krůtího masa byl mizerný. Na základě jednoho večera samozřejmě nelze dělat velké závěry, v každé případě však Malostránský pivovar stojí za návštěvu, protože nabízí velmi dobré pivo.
Přijeďte okoštovat, (Roman Holoubek, 01.11.2004 10:07) celé vlákno | reagovat
Po ochutnání Velkomeziříčského Harracha jsem konstatoval, že se jedná o jedno z nejlepším piv na naší pivní mapě. Měl jsem to štěstí, že jsem své později opakující se návštěvy zahájil při prvním oficiálním otvíracím dnu 4.8. (po předpremiéře 31.7.). Od té doby jsem jej navštívil i se známými již několikrát a nikdy mne a známé jejich pivo ani jídlo nezklamalo. Zvlášť nádherný zážitek poskytne bohatostí chutí jejich tmavá verze.

Přijeďte okoštovat.
Vyhledávání