úvod
homepage

Komentáře

článku: Pohádka o zázraku pod platany

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Platan, (Zbyněk Melichar, 21.05.2007 10:37) celé vlákno | reagovat
stejně jako jiná jihočeská jsou pro mě tak trochu srdeční záležitost (na Vltavě a na Lužnici jsem byl mnoho a mnohokrát)..a k tomu mají báječnou chuť :) Modrý Abbé je i pro mě trošku (víc) z ručky, ale na 99% se tam vydám na svůj svátek :)
Tak to určitě, (Tomáš Semrád, 21.05.2007 06:37) celé vlákno | reagovat
Taky bych si dal, jenomže pivní studio Modrý abbé je pro mě jaksi z ruky...Bohužel!
12, (Chody, 20.05.2007 10:20) celé vlákno | reagovat
Nevím, jak Vám, ale mně z celého protivínského portfolia vždy nejvíce chutnal Platan Premium a nejlépe v kroužkované podobě.
Platan 10, (Tomáš Semrád, 20.05.2007 00:57) celé vlákno | reagovat
Jedenáctka Platan a Prácheňská perla jsou dokonalá piva, desítku jsem loni pil také a nemohu na ni říct jediné negativum, v hospůdce hotelu Na rychtě v Netolicích chutnala po vydatné večeři víc než dobře a žízeň zahnala do koutku znamenitě!
zvláštní, (Martin Štros, 18.05.2007 21:09) celé vlákno | reagovat
desítka od Platana není nic moc, mně osobně vůbec nechutná a v této cenové kategorii ji jasně válcuje i takový Braník.
Ale jedenáctka je z Protivína aspoň z mého poheldu vynikající a nezklame.
Je to zajímavé, nechápu jak rozdíl jednoho stupně může udělat takoý skok, ale přesně takové jsou mé zkušenosti.
pro pijáka, (pd, 03.01.2005 23:56) celé vlákno | reagovat
Ty už jseš zřejmě tak vypitej, že máš zrychlený nejen střevní procesy, ale i ty mozkový
Rodák!, (pell-mell, 21.11.2004 07:19) celé vlákno | reagovat
Div se světe,jsem rodák z Protivína abyla doba kdy to šlo!!!Dnes jeden hnu!!!!!!!!
Platan, (Piják, 01.11.2004 12:03) celé vlákno | reagovat
Vážení konzumenti, nevím jestli myslíme všichni stejný pivovar. Poprvé jsem pil Platana na vojně v Žatci na západním nádraží dal jsem si dva kusy a nedošel jsem do kasina. (zrychlená peristaltika střev). Nedávno jsem se dostal k lahvové desítce. Něco tak kyselého vydávat za pivo je velký hřích. Pivo jsem však v létě začal kupovat z důvodu chytání vos a sršnů ty jsou na něj jak diví.
Vzpomínky na Platánka, (Roman Holoubek, 27.10.2004 07:24) celé vlákno | reagovat
Jezdívám s rodinou na dovolenou už pár let i do jižních Čech. Stanoviště mívám v "Tejně", tedy Týně nad Vltavou. Nikdy nevynechám příležitost dát si Platánka. Jedenáctka je super jak na chuť, tak na zahnání žízně. A podvečer si nezapomenu zkrášlit Prácheňskou Perlou. Mé vzpomínky v nadcházejících plískanicích jsou prohřáty lahvovou 21. Díky protivínští.

PS: Nepatří to sem, ale nikdy nezapomenu navštívit Zvíkov a super pivko z Dražíče.
Plátánek je jednička, (Radim Váňa, 23.10.2004 18:20) celé vlákno | reagovat
Inu Platánek je Platánek a Chvalovský je zloděj, kterých je spoustu a Platan ho díky bohu přežije. Kéž by ho však začali točit v té české pivní poušti Plzni a strčili si své G z prášku za klobouk.
Chvalovský, (Petr Sitař, 22.10.2004 23:13) celé vlákno | reagovat
Hrobníka dobrého piva "pana podnikatele kazitele" Františka Ch. mi ani nepřipomínejte. To co dokázal s Platanem, Regentem a Samsonem provést za 2 roky, to se jen tak nevidí. Obzvláště kdy si za generála zvolil Milana De Milana, bývalého marketingového ředitele Plzeňského Prazdroje . Pak se nemusíme divit, že v 99 svěřily distribuci Prazdroji, čim si dokonale ... do vlastní kapsy. A málem to odnesly nevyvolení. Platan a Regent. Pokud by se vyhlašovala černá vrána v pivovarnictví, Hrobník je první koho bych nominoval. FUJ!
Jinak co se týče záchrany Platanu, musím maximálně smeknout před tehdejším starostou panem Janem Vojíkem a celým zastupitelstvem Protivína. Kdyby nebylo jejich patriotismu, Platan by už nebyl! Takže pánové z Protivína ještě jednou VELKÝ DÍK!!!!!
div Platan, (Karel Bidlo, 22.10.2004 10:57) celé vlákno | reagovat
Abych řekl pravdu tak jste mě velmi obsahem článku překvapili. Protivínský pivovar jsem měl v zorném poli jako známý, nicméně lokální pivovar na jehož produkty u nás na Moravě těžko narazím tudíž se po nich až tak nepídím. Taky že první seznámení se stalo v líbezném kraji Podšumaví kolem Knížecího Stolce ve vesničce Ktiš. Fantastická jedenáctka měla dána kvality nejenom žíznivou cestou na kole, ale taky bohatou pěnou a nezaměnitelnou vůní. Další pak byl webový článek o knížecí 21° těšící zrak a fantazii no a nakonec jsem se i v Brně dočkal konečně čepu Prácheňské perly. A k tomu překvapení - říkal jsem si že speciálů bylo dost a je třeba ochutnat klasickou 10 nebo 12. To že pan Chvalovský je haj... jsem věděl, ale že Platan jde cestou netradiční stupňovitosti nikoliv. Takže děkuji.
K.
Vyhledávání