úvod
homepage

Komentáře

článku: Budvar na stráži

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Bejvávalo, (Rosomák, 25.10.2004 19:08) celé vlákno | reagovat
Opravdu je mi líto, že s názorem Lukyho už dnes nemohu souhlasit. Dříve skvělá a jedinečná piva jako Budvar, Gambrinus, Krušovice, ... se dnes zařadila na ocas (co do pořadí) skutečné chuti českých piv. Ještě že zatím máme možnost potěšit se českým ležákem od především malých a středních pivovarů. Omlouvám se všem vyznavačům komerčního moku zmiňovaných velkopivovarů a zároveň doporučuji: zapomeňte na reklamu, chuť je o něčem jiném...
Budvar je nejlepší, (Luky, 24.10.2004 19:53) celé vlákno | reagovat
Zdravím všechny, kteří mají rádi Budvar. Myslím, že kampaň je výborná a moc se "budějovickým" povedla. Budvárek již piju dlouho i často a vím, že je vynikájící, alespoň pro mne. Na světě je mnoho dobrých piv, ktará si zaslouží ocenění, ale Budvar je naše česká chlouba. "Dej Bůh štěstí"
Super článek, (Pavel, 22.10.2004 14:00) celé vlákno | reagovat
Výborný článek, mělo by se psát víc o tom, jak se dneska vaří pivo českých značek. Někdy se podívejte vzadu na etiketu, to Vám bude přecházet zrak, co se dá všechno zamíchat do tzv. piva
HTML, (Jiří Kaňa, 19.10.2004 07:01) celé vlákno | reagovat
Vzkaz pro "brutala" - dovolil jsem si to html odmazat, aby zbytečně nepřekáželo a neroztahovalo celý článek do šířky.
desatero, (Jiří Kaňa, 19.10.2004 06:30) celé vlákno | reagovat
Zásady desatera jsem nekritizoval, pokud to tak vyznělo, tak jsem to špatně napsal. Proti nim samozřejmě nelze nic namítat, naopak. Budvar tady vlastně pomocí reklamní kampaně šíří osvětu a to je chvályhodné. Já jsem si jenom zaryl do formy, jakou je to desatero podáno. Ta mi připadá skutečně dost bídná. Ale třeba inzeráty, které sa natohle téma teď objevily v tisku, mi připadají už mnohem lepší.
Budvar? raději ne!, (Rosomák, 18.10.2004 22:07) celé vlákno | reagovat
Je to smutné, ale je to tak. Před nejakým tím rokem bych nedal na Budvar dopustit, znal jsem ho i v nefiltrované podobě přímo z ležáckého tanku. No právě - z ležáckého tanku. To bylo. Dneska už CKT. A kdo ví jaké změny ještě Budvar potkaly, prostě to pivo už není dobré. Dokonce jsem při jeho poslední konzumaci v točené podobě měl pocit, že se chutí dostal na úroveň nepovedených Krušovic!
omluva, (brutal, 18.10.2004 21:11) celé vlákno | reagovat
Omlouvam se za to html, nejak sem si neprecet, ze to nejde :(
objektivne, (brutal, 18.10.2004 21:04) celé vlákno | reagovat
Dlouhu sem tu nebyl, ale uz sem tady zas :))) Budvarek ja rad, kampan je perfektni a uz bylo na case. Sem rad, ze se toho zhostil prave Budvar. Na hrubky sem alergickej, ale to snad daj webmasteri do poradku :) Docela by me, jakozto laika, zajima nazor autora, ci nejakeho odbornika, na argumentaci v clanku obhajujicim zde kritizovane desatero. Rad by byl zas o neco chytrejsi :)
dekuji
a prší budvárky, (Maruška, 13.10.2004 10:34) celé vlákno | reagovat
lidičky už ste zažili zlatý déšť? Ne? Pak neznáte to blaho když Zrzka prší budvárky.....
Skutečně lahůdková soutěž, (Robert, 13.10.2004 10:25) celé vlákno | reagovat
Fakt je to chytlavy a i kdyz nevyhrajete ted, tak mate natrenovano na dalsi kola. Zrzka je proste k sezrani. Uz mam 8 pivovaru a vyroba piv mi krasne frciiiiii. Jo a na www.budvar.tv sou super lidi. Auditka a chat praskla ve svech :o)
jasně, (Jiří Kaňa, 12.10.2004 09:46) celé vlákno | reagovat
Máte samozřejmě pravdu, v českém ležáku (na nějž je kampaň zaměřená) nemá kukuřice co dělat. Prostě jsem se nechal Zrzkou vyprovokovat k laciné "kukuřičné" reakci.
Jackson kritizuje české pivo, (Borowiec, 11.10.2004 18:03) celé vlákno | reagovat
Zakoupíte-li poslední vydání časopisu Týden, možná se na kampaň Budvar podíváte i jeho očima. Jinak pivo z kukuřice například Kobányai Sör je podstatně lepší než licenční Carlsberg z Polska nebo Amstel ze Slovenska, ale pijme jej pouze v Maďarsku. U spodně kvašených piv jsem zásadně pro Reinheitsgebot.
Vyhledávání