úvod
homepage

Komentáře

článku: O bulharském pivu

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

bulharske pivá, (Robert Pudmerický, 26.08.2015 17:23) celé vlákno | reagovat
Tento rok som bol 6x za sebou v Bulharsku (Primorsko)! Je tam vela turistov z Českej republiky ktorý tiež pochvalujú bulharské piva.Aj ja mam rad pivo a podla mna ajtak Staropramen mi tam chutí najviac. Čapuju takmer všade.Z bulharských piv Zagorka je najlepsie,a BURGASKO je bez chuti.Ochutena vodička.
Zagorka - no. 1 v Bulharsku, (Jan Burdych, 06.09.2006 17:22) celé vlákno | reagovat
Letos jsem strávil s kamarády týden v bulharském městečku Svatý Vlas a večery jsme samozřejmě zasvětili mimo objevování nádherných místních žen i objevování místního piva. I dle našeho názoru bylo jasně nejlepší pivo Zagorka, a to jak v láhvi, tak čepované. Dále jsme ještě ochutnali lahvové Šumensko, které také vůbec nebylo špatné. Naproti tomu jsme měli dost bídnou zkušenost s čepovaným pivem Burgasko, které chutnalo jako voda (kdoví, možná nám ho restaurační personál trošku naředil), ovšem zcela nejhorším zážitkem byl německý lahvový Beck´s, který jsme do sebe vpravili jen s velikým sebezapřením.
Bulharské pivo - Mňam!!, (Petr Kratochvíl, 30.08.2005 13:37) celé vlákno | reagovat
Byly jsme v Bulharsku letos na 14 dní. Za těch 14 dní jsem vyzkoušeel všechny piva, která byla k dostání ve městečku Obzor. Podle mě bylo nejlepší bulharské pivo Zagorka, po ní následovala Kamenitza, Burgasko, Šumensko. Se zahraničních piv mi nejvíce učaroval Tuborg a Heineken. Dosti mě zarazil Staropramen ještě se starým logem!! V Bulharsku je velice levno a tak tam vyšlo pivo průměrně na 16 Kč (Bulharské pivo)! Ostatní piva stála průměrně 32 Kč! Určitě stojí za to ochutnat všechna bulharská piva!!
24. 8. 2005
BG pivo - jak chutnalo mně, (Jiří Kaňa, 06.10.2004 12:54) celé vlákno | reagovat
Stejně jako u Michala je i můj nejstrašnější chuťový zážitek spojen s pivem z plastu. Jednalo se o půllitrové balení piva „Sofijsko“, které tímto vřele nedoporučuji. Rovněž „Boljarka“ z 2 l lahve byla loni cítit, jako kdyby ji už přede mnou někdo pil (a opět vrátil do lahve...). Zato letos byla Boljarka ve skle vynikající. A s šumenským (ze skla) jsem žádné problémy neměl, a to jak s desítkou, tak s dvanáctkou.Ledenika nic moc, Kamenitza extra taky za moc nestojí - asi jako když se nepovede 12% Samson...
Zmiňovaná Slavena byla před 4 roky téměř nepitelná (kyselá), zato se honosila nápisem, že je vařená pod dohledem Pražských pivovarů. Letos už z ní zbylo pivo bez chuti a bez zápachu.
Pirinsko i Ariana (provázená mizernou pověstí) jsou OK.
Vyhledávání