Komentáře
článku: Komentované aktuality
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Budvar
Černý Budvar jsem ochutnal dvakrát. Není špatné, ale zas mě tak neuchvátil. Rozhodně nedosahuje úrovně tmavého Regenta, který do uvedení černého Budvaru na trh doplňoval nabídku světlých piv z Budvaru. Tmavý Regent se také odlišuje od černých piv. Svou chutí spíše připomíná řezané pivo. Více hořké a méně, ale přece jen znatelné, oné sladkosti černých piv. Černý Budvar mě rozhodně více hořký nežli Regent nepřipadal.
Opat
Příznivé zprávy. A po návštěvě letošních pivních slavností (až bude více času bude snad i článek) mohu říci, že je to jenom dobře. Pivo je to vynikající. A nenechal jsem ani bez povšimnutí nového Novice. Na osmičku je to docela dobré pivo, sloužící hlavně k zahnání žízně s minimálním množstvím alkoholu. Ale na druhou stranu, dvanáctka je dvanáctka!
Rakovník.
Tak konečně! Tohle novotu si rozhodně nenechám ujít! Ihned jsem volal do pivovaru a získal informaci, že v říjnu už budem moci ochutnat nového Bakaláře!!!
A pokud to vyjde, budu znovuzprovoznění rakovnického pivovaru považovat za největší pivní událost roku 2004!
Černý Budvar jsem ochutnal dvakrát. Není špatné, ale zas mě tak neuchvátil. Rozhodně nedosahuje úrovně tmavého Regenta, který do uvedení černého Budvaru na trh doplňoval nabídku světlých piv z Budvaru. Tmavý Regent se také odlišuje od černých piv. Svou chutí spíše připomíná řezané pivo. Více hořké a méně, ale přece jen znatelné, oné sladkosti černých piv. Černý Budvar mě rozhodně více hořký nežli Regent nepřipadal.
Opat
Příznivé zprávy. A po návštěvě letošních pivních slavností (až bude více času bude snad i článek) mohu říci, že je to jenom dobře. Pivo je to vynikající. A nenechal jsem ani bez povšimnutí nového Novice. Na osmičku je to docela dobré pivo, sloužící hlavně k zahnání žízně s minimálním množstvím alkoholu. Ale na druhou stranu, dvanáctka je dvanáctka!
Rakovník.
Tak konečně! Tohle novotu si rozhodně nenechám ujít! Ihned jsem volal do pivovaru a získal informaci, že v říjnu už budem moci ochutnat nového Bakaláře!!!
A pokud to vyjde, budu znovuzprovoznění rakovnického pivovaru považovat za největší pivní událost roku 2004!
Jirko, lepší informaci jsi na konec snad ani nemohl najít! Jsem sice rád, že Budvar uvařil zase po nějaké době pivo, ze kterého se i pivař potěší a že se pivovaru v Broumově daří lépe (také já se o to občas intenzivně snažím...), ale na Bakaláře se věru moc těším. Pamatuju jeho skvělou chuť, kdy se ještě doplňoval s dneska už odpornými Krušovicemi. Snad se v tomhle staročeském kraji piva bude rakovnickému dařit!
Vyhledávání
Už se nemůžu dočkat, až jej po letech opět okoštuji.
Doufám, že bude k mání hned počátkem října. V tu dobu budu mít školení na Kladensku a to by byla ideální příležitost dostat se na čepovaného.