úvod
homepage

Komentáře

článku: Komentované aktuality

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Bakalář, (Roman Holoubek, 06.09.2004 07:04) celé vlákno | reagovat
Také já vzpomínám na krásné pivní zážitky s Bakalářem.
Už se nemůžu dočkat, až jej po letech opět okoštuji.
Doufám, že bude k mání hned počátkem října. V tu dobu budu mít školení na Kladensku a to by byla ideální příležitost dostat se na čepovaného.
Re:, (Petr Sitař, 05.09.2004 22:06) celé vlákno | reagovat
Budvar
Černý Budvar jsem ochutnal dvakrát. Není špatné, ale zas mě tak neuchvátil. Rozhodně nedosahuje úrovně tmavého Regenta, který do uvedení černého Budvaru na trh doplňoval nabídku světlých piv z Budvaru. Tmavý Regent se také odlišuje od černých piv. Svou chutí spíše připomíná řezané pivo. Více hořké a méně, ale přece jen znatelné, oné sladkosti černých piv. Černý Budvar mě rozhodně více hořký nežli Regent nepřipadal.

Opat
Příznivé zprávy. A po návštěvě letošních pivních slavností (až bude více času bude snad i článek) mohu říci, že je to jenom dobře. Pivo je to vynikající. A nenechal jsem ani bez povšimnutí nového Novice. Na osmičku je to docela dobré pivo, sloužící hlavně k zahnání žízně s minimálním množstvím alkoholu. Ale na druhou stranu, dvanáctka je dvanáctka!

Rakovník.
Tak konečně! Tohle novotu si rozhodně nenechám ujít! Ihned jsem volal do pivovaru a získal informaci, že v říjnu už budem moci ochutnat nového Bakaláře!!!
A pokud to vyjde, budu znovuzprovoznění rakovnického pivovaru považovat za největší pivní událost roku 2004!
Super!, (Martin Borský, 03.09.2004 23:17) celé vlákno | reagovat
Jirko, lepší informaci jsi na konec snad ani nemohl najít! Jsem sice rád, že Budvar uvařil zase po nějaké době pivo, ze kterého se i pivař potěší a že se pivovaru v Broumově daří lépe (také já se o to občas intenzivně snažím...), ale na Bakaláře se věru moc těším. Pamatuju jeho skvělou chuť, kdy se ještě doplňoval s dneska už odpornými Krušovicemi. Snad se v tomhle staročeském kraji piva bude rakovnickému dařit!
Vyhledávání