úvod
homepage

Komentáře

článku: Janáček není jen vážná hudba

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

V U. Hradišti a v Havířově, (richard, 06.08.2004 14:45) celé vlákno | reagovat
Na letní filmové škole jsem jako každý rok navštívil restauraci Koruna a jaké bylo mé překvapení, když jsem viděl, že provozovna spadla pod patronát pivovaru Janáček. Ochutnal jsem onu kvasnicovou 12° a byla jak je v hodnocení psáno trochu karamelová s nějakým divným nádechem. Poté jsem zkusil 10° a ta byla hodně dobrá. Ta ovocná vůně se mi zdála jakoby po malinách. Rozhodně stojí za vyzkoušení.
Minulý týden jsem jel přes Havířov do práce a viděl jsem poutač na pivo Janáček mezi OD Elán a Renetou. Myslím, že se tam brzy zastavím a doochutnám zbytek sortimentu.
Další tip na Janáčka, (Tom, 19.07.2004 12:26) celé vlákno | reagovat
Skvěle ošetřeného Janáčka, lze ochutnat rovněž v brněnské městské části Líšeň, v Mariánském údolí, v restauraci "Kadlcův mlýn", kde mají kromě již zmíněného Patriota i speciáleček zvaný Komenius. Je to čtrnáctistupňové pivo a je opravdu vynikající. Ale pozor, po třech už se špatně jede na kole! Jinak zmíněná hospůdka je super i co se týká jídla, velké porce, velký výběr, ale ceny přijatelné. A dá se sedět i na venkovní zahrádce. Co se týká článku s hodnocením, určitě něco napíšu, první týden v srpnu tam budeme mít rodinnou sešlost. Takže bude dostatek času něco napsat a snad i nafotit. S pozdravem Tom
Vyzva Brnakum na clanek:), (Honza, 09.07.2004 11:04) celé vlákno | reagovat
Zdravim vsechny brnenske pivare:)

Nechcete nekdo z vas, kdo tu hospodu ( i jine) znate, nam napsat clanecek s hodnocenim? A nejlepe prilozit fotku?
Diky. Honza
Janáček v Brně, (Tchoř, 09.07.2004 10:13) celé vlákno | reagovat
Kdo si chce na Janáčkovi opravdu pošmáknout, nechť navštíví hospůdku U rytířů v Brně-Líšni (Ondráčkova 161). Je to sice trochu stranou ze štatlu, ale skvělý uherskobrodský Patriot a levná a dobrá kuchyně za to stojí. Ve stejné ulici, blíže líšeňské návsi, lze Janáčka koupit i lahvového - v jedné z chaloupek je "distribuční sklad" a Janáčkovo logo je viditelné z ulice.
Vyhledávání