úvod
homepage

Komentáře

článku: Druhé setkání Spolku znalců piva

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Kdy a kde ..., (Honza, 16.01.2004 20:34) celé vlákno | reagovat
Jednou bych si to predstavoval tak, ze budou mensi akce na propagaci malych ceskych pivovaru, nejlepe podle regionu (napr. JAnacek z Uherskeho Brodu a Vyskov)-tocena desitka a dvanactka a treti lahvove pivo. A pak budou vetsi akce, nejlepe patek + sobota, napriklad dvacet ruznych desitek, srovnani psenicne pivo Bavorsko versus Belgie a podobne. A treba i v budoucnu spolupracovat na techto akcich se spravnyma lidma/hospodama/klubama v jinych mestech. Nemel by nekdo zajem?

Zatim to ale chci delat co nejjednodussi. Samozrejme pokud mate nejake navrhy ci napady, sem s nimi. Email je uveden v zahlavi.

Honza
Pro mne pondělí a více značek, (Borowiec, 16.01.2004 15:35) celé vlákno | reagovat
V pondělí tam určitě budu, protože to je lepší termín než sobota. Srovnání seznámení se z více pivy je také jiná akce nez navsteva mikropivovaru, kde maji dva tri druhy od jednoho sladka, tady jde o porovnani ruznych znacek a tim je tahle akce zvlastni a na pripravu podstatne slozitejsi nez jeden pivovar.
pondělí ok, (Weetek, 16.01.2004 13:41) celé vlákno | reagovat
Co člověk, to názor. Mně zase pondělí vrcholně vyhovuje. A pražská lokace jakbysmet. I když do budoucna bych si nějaké pivní zájezdy po českých pivovarech rozhodně ujít nenechal.
Souhlas, (Petr, 14.01.2004 11:18) celé vlákno | reagovat
Také bych se přimlouval za sobotu !
návrh, (Marek, 13.01.2004 12:03) celé vlákno | reagovat
Ochutnávka piv z malých českých pivovarů je věc skvělá ! Ale podívám-li se na termín, pondělí, 18:00, Praha, napadá mě, že do skupiny znalců piv nebudu mít nikdy právo patřit. Nebydlím totiž v dosahu Prahy. Proto navrhuji pořádat setkání "znalců piv" monotématicky o sobotách přímo v malých českých pivovarech. Pokud nebude vedení pivovaru vstřícné, určitě najdou zájemci o místní pivo pochopení v okolních hospůdkách. Co myslíte ?
Vyhledávání