Komentáře
článku: Kocouří kouř
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
           Zobrazit komentáře:
              podle času
            
  Pane Kocůre, jsme v České republice tak se prosím snažte uvařit a prezentovat klasické české pivo a né ty Vaše nepitelné ejli a ještě nepitelnější uzené pokusy!!!
              Hele, nekomol lidem příjmení, to za prvý. A za druhý: buď rád, že současná nabídka v ČR se neskládá jenom ze světlý 10ky a 12ky. Máš-li nutkání nám sdělit, že Ti uvedené styly ale a rauch nejedou, zůstaň si u Deepu, Primusu, Prazdroje a podobných laskomin. 
Pivu a jeho nepřeberným stylům zdar!
          Pivu a jeho nepřeberným stylům zdar!
To je jistě jen pokus o vtip, takové výkřiky nelze snad brát vážně. V opačném případě jste skutečné tele. 
          Ale Mirku, u nas se nakurovana piva varila, at se Vam to libi nebo ne. Jdete se podivat do pivovarnickeho muzea U Fleku. Je tam takovy komin a hadejte, co se tam delo. A co se z toho pak nasledne varilo za pivo:)...
              Dyk von má pravdu, Honzo. Di už se těma všema nakuřovanejma pivama a weizenama do pr... a vařte ve Vanďáku echt české pivo:o)))))).
              Ve Vanďáku přece nemůžou, protože značku České pivo nemají! :-)
          Helejcte, nežijeme za rudochů, tak ať si každý dělá co chce, když ho to baví a/nebo se mu to vyplácí. Mně kocouří i jiné laskominy chutnají a nevím proč by mne o ten požitek měl připravat pocit nějakého panáčka, že musí všem radit...
          Vyhledávání
      
