úvod
homepage

Komentáře

článku: Hobit slavil 10 let

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Ostravská mizérie, (David Ručka, 08.12.2010 20:22) celé vlákno | reagovat
Do Hobita zajdu pokaždé, když se v Ostravě objevím, tedy asi 4krát do roka. To je milé, že ho tam máme, ale zase je smutné, že v tom fenomenálním městě jinde na pivo téměř nelze (důkazem jest, že Vás tam vždycky vidím).
Ještě v polovině devadesátých let bylo dobré pivo prakticky všude, dnes prakticky nikde. Po už dávném odrovnání Radegastu před pár lety zničili i Ostravar a tak i poctivé knajpy s pravými hospodskými mají nevýrazný nudný mok. Kde je ta krajová hořkost, až se křiví huba a plnost, že ju cítíš ještě druhý den?
Re: Ostravská mizérie, (Martin Jarošek, 09.12.2010 11:13) celé vlákno | reagovat
Pravda. V Ostravě, na to že má pár set tisíc obyvatel je dobré pivo problém. Vedle Hobitu je možno pít i na Zámečku v Zábřehu, U Sudu Poličku, nebo Pod Parohama ve Výškovicích kvasnicové Hukvaldy. Ještě to jistí v pár hospodách Hlučín, tomu se ale pár posledních měsíců příliš nedaří.
Re: Re: Ostravská mizérie, (Luděk, 09.12.2010 13:11) celé vlákno | reagovat
S tím Hlučínem jste mě moc nepotěšil. V sobotu se chystám do Hlučínského pivovaru na Avar, tak snad to nebude tak zlé, Plzeň tam pít nemíním. :-)
Re: Re: Re: Ostravská mizérie, (Luděk, 09.12.2010 14:31) celé vlákno | reagovat
A co si dát třeba jiný nick, jmenovče? Luděk G. Plzeň
Re: Re: Re: Re: Ostravská mizérie, (Luděk, 10.12.2010 12:44) celé vlákno | reagovat
Příště, teď jsem nemohl tušit, že jste tady taky Vy.
Re: Re: Re: Ostravská mizérie, (Martin Jarošek, 12.12.2010 09:41) celé vlákno | reagovat
Včera jsem by v pivovaru v Hlučíně a Avar byl zhruba po 3 měsících konečně dobrý. Věřme, že nepříjemný výpadek byl pouze přechodným jevem. Pivo, které jsem pil včera bych mohl každému doporučit.
Ostrava a pivo, (Luděk, 09.12.2010 13:07) celé vlákno | reagovat
Tak Ostravar není ještě tak nejhorší, ale je fakt, že nějaká pestrost pivních značek je Ostravě cizí. Drtivé většině hospod vládne Ostravar v horším případě pivní značky koncernu PU. Pak vím o nějakých Budějicích a Svijanech, Bernard to je asi tak vše...
Vyhledávání