úvod
homepage

Komentáře

článku: Český pivní festival 2011

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

zanedbaná sekce pivní akce, (Vláďa, 23.02.2012 17:35) celé vlákno | reagovat
Pane Kočko,kdybych se měl řídit pivními akcemi na vašem webu,tak se nikam letos nepodívám na žádnou pivní akci.Vemte si příklad z pivního obzoru tam se aspoň dozvím o všech akcích.
Re: zanedbaná sekce pivní akce, (Honza Kočka, 23.02.2012 20:26) celé vlákno | reagovat
:)))
Ale zase se tu brzo dozvite o degustovanych pivech, spoustu novych na nasich ochutnate. A do konce brezna pred vypuknutim akci to bude doplnene...
Chudý Prazdroj ???, (Miloš, 27.05.2011 18:22) celé vlákno | reagovat
A ještě bych chtěl všechny upozornit, že slavný Prazdroj, který vyhazuje miliony ročně za reklamy, nemá zřejmě ani na jeden tácek pro sběratele ??? !!! Nebo že by si Jihoafrický majitel nepřál, aby sběratelé rozesílali jejich tácky po celém světě ??? !!! Možná by manažery Prazdroje zajímalo, že tam kde mi nedají tácek, tam si nekoupím pivo a znám početnou kolonii sběratelů, kteří dělají totéž !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bludiště, (Miloš, 27.05.2011 18:14) celé vlákno | reagovat
Ještě jsem zapomněl napsat že jsem viděl sice několik plakátů ale nikde nebylo uvedeno, v kolik akce začíná. Takže jsem tam přijel stejně jako spousta dalších v 10*00 hod a můžu pořadatele ujistit že se marně vstupu dožadovalo mnohem více lidí, než jich sedělo v 15*00 ve všech stanech !!! Asi všichni ostatní na rozdíl ode mne znechuceně odešli a již se nevrátili. Po zážitcích na festivalu lituji, že jsem neudělal totéž !!!
Největší pivní festival ???, (Miloš, 27.05.2011 17:48) celé vlákno | reagovat
Bohužel jsem tuto frašku navštívil a můžu všechny pivaře ujistit, že takovou blbost už nikdy v životě neudělám !!! Pod pojmem festival si představuji ochutnávku piva a také nákup pivních suvenýrů !!! Bohužel pořadatelé Vás donutí prodejem tolarů ke konzumaci piva po půl litru, což vysoce zvýší Vaše náklady a sníží počet ochutnaných piv. Žádný pivař - pijan tuto frašku vícekrát nenavštíví, protože pivo je notně předražené a žádný fajnšmekr už vůbec ne protože ochutnat 30 vzorků po 44,- Kč = 1320,- Kč !!! A fajnšmekr nepije pivo z půllitru, pokud chce ještě po pátém pivu vědět, co pije !!! To že kromě jednoho stanu nebyly nikde tácky ani pivovarské sklenice na prodej ( ty prodával pouze Kočka ) považuji za tragédii !!!
Shrnutí., (Johncock, 21.05.2011 18:31) celé vlákno | reagovat
S přitelkyní jsem festival navštívil v pátek. Ve stanu č. 2 jsme si dali koleno . Obsluha přinesla vysušené sotva s poloviční gramáží uváděnou na jídelním lístku (900g). K tomu kávová lžička hořčice a trochu konzervovaného křenu, tři malé plátky chleba….asi to mělo být pro jednoho. Pivo natočené 2cm pod míru. Přešli jsem tedy do stanu č.3., kde jsme si objednali dvě gulášovky, bohužel jsme se jich nedočkali. K večeru se stan zaplnil lidmi a nebyla žádná šance si cokoliv objednat. Obsluha pouze pomateně pobíhala, organizátoři zřejmě nepočítali , že by mohl někdo v pátek večer jít na pivo a zajistit dostatek obsluhujícího personálu je asi přiliš nezajímalo.
Jinak na pivo super ale doporučuji navštívit, když tam není plno.
ČPF2011, (Petr B., 20.05.2011 08:41) celé vlákno | reagovat
Byli jste již někdo v Letňanech? Nějaké postřehy... Díky P.
chtěla bych tam pracovat, (Abuzus, 28.04.2011 17:46) celé vlákno | reagovat
Tak jestli chceš pracovat u Honzy, s tím ti nepomůžu, ale jestli chceš pracovat ve velkém stanu, tak přijď 11.5. 10:00-17:00 do prvního stanu na PVA Letňany a hledej Andreje :-)
Vyhledávání