úvod
homepage

Komentáře

článku: Domáci spádový mikropivovar

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Dotaz, (Jirka, 02.04.2012 20:36) celé vlákno | reagovat
Pane Hudák, zajímalo by mne zda se Vám neucpává spodni kulový ventil mlátem popř. jak to řešíte a jaký podíl rmutu nelze díky bočnímu kulovému ventilu přečerpat zpět z rmutovací pánve popř. jak to řešíte. Děkuji.
Re: Dotaz, (hudis, 09.06.2012 22:59) celé vlákno | reagovat
Dobry den

riesim to tak, ze mam plochu lopatku, ktorou prehodim rmut, co sam nepretecie, do odkladacej nadoby. je ho okolo 2l. Pivovary, ktore sa robia po novom maju uz nepriamy olejovy ohrev, konicke dno a ventily smerom dolu - tam uz tento problem nemame. Pozrite si stranku www.kupelna.sk/spadovy-pivovar/ tam uvidite ako to vyzera v novom prevedeni

Re: Re: Dotaz, (Jirka, 14.06.2012 15:28) celé vlákno | reagovat
Zajimave. Pri tom novem ohrevu pres olejovou lazen - nema to prilis velkou setrvacnost a nepripaluji se steny v pripade, kdy je hladina nizsi nez pri chmelovaru. Jak je to s chladnutim behem rmutovani - nevidel jsem zadnou izolaci.
Re: Re: Re: Dotaz, (Vaclav Klepal, 03.12.2012 10:37) celé vlákno | reagovat
Zdravim Vás, mám tento pivovárek s olejovym ohřevem od pana Hudáka. Problem s pripalovanim neni naprosto žádný ani při rmutování. Setrvačnost tam nějaká je, ale po dvou vařeních si to člověk osaha a vychyta kdy a kolik spiral vypinat. Mužu jen vřele doporučit.
Vyhledávání