úvod
homepage

Komentáře

článku: Slavičín - SPORT BAR U Zemánků

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

co co co?, (kamil, 10.04.2011 15:43) celé vlákno | reagovat
Co to tady pisete pane Svobodo za lzi? Janacek a presvedceni o kvalite? aha tak asi proto tam mate dalsich sest nebo kolik druhu piv,ktere jsou krasne smradlave, protoze tam stoji tak dlouho. Kvalita? Za svoji ubohou eru vetesnika jste zkusil tisic druhu piv- hledal jste to, s nejlepsi marzi, tak jak koralku a ostatni- co vam nedovezou bez papiru- pro to si jedete, aby se to nemuselo priznavat. jste vubec platce dph? Ty vase kecy- delate to pro prachy- tak jak kazdy, ale vy kolem toho musite valit tolik sracek, jak si to kdo zaslouzi a pro sve zdravi atd.. vi to kazdy. Zemanka jste zkurvil, ze to vic neslo- sazky preso nejlip vsecko ze vetesniku!
Tlf je taky svět, (Uwe9, 28.02.2011 16:58) celé vlákno | reagovat
Už se moc těšíme s přáteli na pěkně orosený tupláček,který na nás čeká ve Sportbaru u Zemánku...Uwe a kolektiv
Proč Sport-Bar ..., (ocelot, 28.02.2011 16:02) celé vlákno | reagovat
Reaguji na námitky názvu podniku. V našem městě Slavičíně je tak přehospodováno, že jediná šance se odlišit a zaměřit na něco, co zde ještě neni, a vlastně udat směr, bylo použít název Sport Bar U zemánku. Všechny Vás při projíždění Valašska upřimně zveme!
název, (hroch, 28.02.2011 08:46) celé vlákno | reagovat
S názvem je to někdy těžké. V mém případě Kulečník u Hrocha, ještě než jsem ho měl já byla to kulečníková herna se čtyřmi stoly, šipkami, barem a pár místy na sezení- co jiného v názvu než kulečníková herna, pak se v druhé půli devadesátých let začli objevovat "herny" jen s prodělečnými automaty a název herna se nehodí. Pak se provedla rekonstrukce a je to hospůdka s kulečníkovou hernou, ale stále je na větší ploše herna se čtyřmi kulečníky a nikdy tam nebyly hrací automaty ani terminály. Ale přesto při slovu herna (kulečníku už nikdo neslyší) se každý osype.Problém je v zařazení různých serverů na vyhledávání hospod, tam prostě do kategorie sportovní podnik patřím i když tam nikdo nevyhledává, protože se bojí prohrávacích heren a sázkových kanceláří. U nově vzniklého názvu je škoda tam ten sprofanovaný název dávat jen kvuli koukání na sportovní přenosy.
Sportem k trvalé invaliditě, (Martin Jarošek, 26.02.2011 08:05) celé vlákno | reagovat
Také mi vadí název ačkoliv by to měla být v tomto případě poměrně podružná věc.Janáček je v pohodě, Svijany jsou dnes v módě, svůj názor na "české stříbro" ve formě výrobků firmy SAB Miller vyjadřuji na těchto stránkách poměrně běžně. Jen aby ten Janáček Zemánkům vydržel.
....., (DanD, 25.02.2011 23:55) celé vlákno | reagovat
Sport Bar - už ten název mě odpuzuje...
Re: ....., (Henri, 26.02.2011 07:44) celé vlákno | reagovat
Tak s tím souhlasím. Já se snažím, jak jen to jde, vyhýbat se podnikům s podobnými příšernými názvy, protože to co mě většinou čeká v podniku takto nazvaném není to, co bych vyhledával. A pokud je tomu v tomto případě jinak, tak opravdu nechápu proč provozovatel zvolil takto neinvenční a zprofanovaný název. Copak nestačilo zkrátka jen U Zemánků? Tam bych asi zašel, ale do Sport baru tedy určitě ne.
Vyhledávání