úvod
homepage

Komentáře

článku: Truhla s pokladem z Řezna.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Je to krása, (Martin Jarošek, 25.08.2010 12:02) celé vlákno | reagovat
Pro sběratele a degustátora to musí být naprostá nirvána. Někdo si dal práci a onen nádherný multipack sestavil. Pochopitelně ke komerčním účelům, avšak tato činnost je veskrze záslužná.Mezinárodní multipacky sestavuje příležitostně v UK CAMRA, podobné plány byly před několika lety i u nás, avšak po prvotním entuziasmu zůstalo vše ve stádiu příprav.
Euro flašky - No.1, (Libor, 25.08.2010 11:37) celé vlákno | reagovat
Tak, tak, ja som mal možnosť povymetať nejaké getränkmarkt-y v Bavorsku, a musím potvrdiť, že pôvodne aj u nás používané Euro fľašky sú naozaj nádherné... Hlavne malé pivovárky v horných Frankoch ich používajú v prevažnej miere... A nejak (cez podvedomie) som si vsugeroval, že pivo z nich mi chutí viac ako z iných... Je pravda, že drvivá väčšina hornofranckých pív v týchto flaškách bola naozaj špičková!
Mne osobne najviac zachutili pivá z Forchheimu, z pivovaru Hebedanz....
kampaně, (liborp, 25.08.2010 08:40) celé vlákno | reagovat
To mi připomíná Anglii, kde CAMRA propaguje anglická piva. Docela mě překvapilo propracované propagační materiály okolí Gloucesteru, kde se navzajem doporučují konkurenční podniky. Také jsem si tam všiml propagace Real Ale Train, tj. pivovárky v dosahu vlaku nebo hromadné dopravy.

Taktéž ve Skotsku není problém přijít do malé palírny a získat informaci o konkurenčních podnicích v širokém okolí. Bohužel o tom se v ČR moc mluvit nedá.
Vyhledávání