Komentáře
článku: Brno - U Poutníka aneb Boženka II
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Mila Barusko, vzhledem k tomu, ze to byl poldnsei pekny vikend na dlouhou dobu a taky ze se odted diky skole a praci ke sportu nedostanu, vubec si nedelej starost - jedine, kde zaviraji az pozde v noci nebo brzo rano, je hospoda, kam se moc rada necham vy,
(Kader, 16.09.2012 04:46)
celé vlákno | reagovat
Mila Barusko, vzhledem k tomu, ze to byl poldnsei pekny vikend na dlouhou dobu a taky ze se odted diky skole a praci ke sportu nedostanu, vubec si nedelej starost - jedine, kde zaviraji az pozde v noci nebo brzo rano, je hospoda, kam se moc rada necham vytahnout :o) Neskonale se tesim na to, az to prijde :o) Mam u Tebe prece jeden drobny nesplaceny dlouzek :o))))))))
posezení ok,ale moc přehuleno.Byla jsem tam jednou na 2 hodky a druhý den jsem nemohla promluuvit ...je tam jak v udírně!!!
Souhlas, je zcela jedno co a jak tam točí, když je tam jak v udírně a všechny smysly jsou zahulené, něco děsného!
...zkus v Mekáči, tam se nekouří.
tak si kup lahvaca a zustan doma .. nebo chod nekam kde se nekouri..ze pry kuraci by meli chodit ven :D tak budte vy venku kdyz vam to tak vadi :) proste kvalitni odvetravani a je to vyreseno..jenze hospody nechteji vrazet takove penize do vzduchotechniky protoze je to pro ne drahe... takze tak asi.. :)
Ach jo, zas nějakej chytrej tady komentuje vzduchotechniku a jak je to jednoduchý. A ta zvrácená logika, že by nekuřáci měli bejt venku, aby kuřáci mohli v klidu šlukovat uvnitř. Ještě to bude asi dlouho trvat, než si u nás většina uvědomí, že heslo "normální je nekouřit" má své opodstatnění.
ten kouř je těžký hanicap jinak vynikající hospůdky,
(david jaroš, 14.05.2010 16:01)
celé vlákno | reagovat
opravdu s povolením kouřit je to Na božence těžký debakl(i ve městě). ať si kuřáci chodí ven,oddělení místností není lehce možné. už dávno U zmije to šéfové pochopili a mají stále stejně nabito. Jinak pivko a atmosféra vynikající!!
Re: ten kouř je těžký hanicap jinak vynikající hospůdky,
(Lukáš "Elf" Provazník, 15.05.2010 11:48)
celé vlákno | reagovat
Přidal bych jen takovou malou poznámku - Na Božence se od 1. května nekouří, resp. kouří se pouze na zahrádce. U Poutníka se (zatím) kouří všude.
Jen malou poznámku: komentář by měl být asi někde jinde, protože znalec piva by to té udírny asi nešel. Nedokážu si představit, jak někdo může vychutnat pivo v takovém smradu.
Radim Brazda to popsal dobre, nemam co bych dodal. Ano, tak to je. Skvela nova pivnice v centru Brna.
Kdyz toci pivo Jarda (pro neznale- driv tocil hodne dlouho v Pivovarske na Mendlaku), tak ma to pivo i dobrou miru :-), inu, PAN Vycepni s velkym V!
Kvalita piva nadprumerna, interier pekny, architektonicky dobre vyreseny,jedine minus je ona brutalni zakourenost, ja jsem v te hlavni mistnosti vydrzel ani ne hodinu, dyl to proste neslo,aby se clovek zaroven nestal stamgastem na plicni onkologii! Uz aby tam byla ta letni zahradka v tom pruchodu, bude to takova netypicka zahradka ze stropem, v pruchodu s hezkou klenbou, to tam budu chodit kazdej den, ale v zime to fakt nejde.
Zajimavost: 12° a 14° za stejnou cenu, 27,-KC. To je dost dobra cena na stred Brna.
Kdyz toci pivo Jarda (pro neznale- driv tocil hodne dlouho v Pivovarske na Mendlaku), tak ma to pivo i dobrou miru :-), inu, PAN Vycepni s velkym V!
Kvalita piva nadprumerna, interier pekny, architektonicky dobre vyreseny,jedine minus je ona brutalni zakourenost, ja jsem v te hlavni mistnosti vydrzel ani ne hodinu, dyl to proste neslo,aby se clovek zaroven nestal stamgastem na plicni onkologii! Uz aby tam byla ta letni zahradka v tom pruchodu, bude to takova netypicka zahradka ze stropem, v pruchodu s hezkou klenbou, to tam budu chodit kazdej den, ale v zime to fakt nejde.
Zajimavost: 12° a 14° za stejnou cenu, 27,-KC. To je dost dobra cena na stred Brna.
Vyhledávání